Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 17.01.2018 11:05:14

Dvojni VELIKI MET drugoligaša iz Ljubljane?! Prišel je nekdanji član OLIMPIJE, na treningih tudi nekdanji REPREZENTANT Slovenije!

Grega Wernig
Na treningih ljubljanskega drugoligaša tudi dva znana obraza.

Drugoligaši bodo z drugim delom sezone začeli šele marca, eden tistih, ki se bo do takrat poskušal kar najbolje pripraviti na prihajajoče izzive, je tudi Bravo. Klub iz Ljubljane po uvodnem delu sezone 2017/18 zaseda osmo mesto, z malce sreče bi se lahko spomladi boril tudi za najvišja mesta. Se pa ob tem poraja pomembno vprašanje: mu bosta pri tem pomagala tudi dva slovenski nogometni javnosti precej poznana nogometaša?

luka gajic
m24.si

Kot je razkril Dejan Grabić, trener Brava, se bosta treningom njegove ekipe priključila tudi Luka Gajić in celo Džengis Čavušević. Prvi je bil nazadnje član Olimpije, v tej sezoni je kot posojen igral tudi za Krško. Medtem se je Čavušević, nekoč tudi slovenski reprezentant, nazadnje mudil v Švici, toda pred kratkim je tam prekinil sodelovanje z Zürichom.

Da bi oba lahko bila veliki okrepitvi Brava, ni dvoma, toda očitno vseeno ne gre pričakovati, da bosta spomladi dejansko pomagala klubu Darka Klarića. Gajić mu sploh ne more, saj je v tej sezoni že igral za dva kluba, medtem pa se Čavušević še naprej spogleduje s tujino. "Gajić se nam je priključil do konca sezone, a bo z nami samo treniral, ker mu pravila NZS ne dovoljujejo igrati do konca te sezone. Bil je namreč član NK Olimpija, kot posojen nogometaš pa je jeseni igral za NK Krško. Ker gre za kakovostnega igralca z pozitivnimi karakternimi lastnostmi, smo veseli, da trenira z nami in je v naši sredini zelo dobrodošel," je dejal Grabić, ki je kariero začel v dresu ljubljanske Olimpije, in nadaljeval: "V začetku priprav pa bo z nami tudi Džengis Čavušević, ki potrebuje treninge z ekipo. Trenutno išče klub v tujini in glede na to, da gre za bivšega reprezentanta in igralca, ki je zadnjih nekaj let igral v Švici, ga bo verjetno hitro našel. Mi mu samo pomagamo pri trenažnem procesu."

014-6-cavusevic (obrez)
Reuters

Članki iz rubrike