kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 24.04.2018 22:41:19

Šov Salaha, petarda in vstajenje od mrtvih (video)

Reuters
Če bi tekma trajal 70. minut, bi bil Liverpool z vsaj eno nogo že v finalu, pristaši Redsov pa bi si že lahko rezervirali letalske karte za Kijiv. Na Anfieldu je namreč odjeknila petarda, Roma je bila na kolenih, v knockdownu oziroma bolj kot ne le nemočna opazovalka šova Mohameda Salaha.

Egipčanski napadalec je proti svojemu nekdanjemu klubu odigral popolno tekmo, bila je to predstava za čisto desetko, ali pa vsaj precej blizu le-te. Kot nekoč Nadia Comaneci v Montrealu... Egipčanski kralj je dosegel prva dva gola na tekmi, predvsem tisti prvi je bil prava mala mojstrovina, pri naslednjih dveh pa je sodeloval s podajo. Roma, ki je bila videti, kot da je zašla v polfinale, si je lahko malce oddahnila šele v 75. minuti, ko se je njihov nekdanji član usedel na klop.


Takrat se je zdelo, da je vlak za Kijiv že zapustil rimsko postajo, v ozadju nekje pa je igrala tista zimzelena Arrivederci Roma. Toda sinovi volkulje so se v zaključku tekem le prebudili, se iz knockdowna nekako skobacali na noge in si z dvema goloma priigrali vsaj upanje pred povratno tekmo. Upanje umira zadnje, sploh, ker je govora o ekipi, ki je proti Barceloni na povratni tekmi nadoknadil zaostanek 1:4.


Liverpool - Roma 5:2 (2:0)
Salah (36, 45), Mane (56), Firmino (61, 69); Džeko (81), Perotti (85/11-m)

Članki iz rubrike