NA BALKANU

Bosanci navijali za naše hokejiste

V Cazinu ponosni na rojaka Sabahudina Kovačevića.
 
 
Fotografija: Sabahudin Kovačević. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Sabahudin Kovačević. FOTO: Instagram

PJONGČANG – Naši hokejisti so s porazom proti Norveški zaključili olimpijske nastope, hkrati so slovenske pripomočke odložili navijači pod Alpami in – v Bosni.

Zaradi našega postavnega branilca Sabahudina Kovačevića so v Cazinu ponosno zapisali, da je njihov rojak udeleženec olimpijskih iger v Južni Koreji: »Razlog, zaradi katerega smo navijali za Slovence in pazljivo spremljali hokej na ledu, leži v dejstvu, da v njihovi reprezentanci igra naše gore list.« V nadaljevanju besedila iz Cazina razberemo, da sta se starša Zahid in Zemina iz vasi Kovačevići v osemdesetih letih prejšnjega stoletja preselila na Jesenice, kjer sta se jima rodila sinova, starejši Senad in mlajši Sabahudin. »Sabahudin se je v hokej zaljubil zaradi tega, ker ga je že igral njegov starejši brat.«

Bosanci so nato prikazali športno pot rojaka Sabahudina, ki je povedal med drugim tudi to, da ima v Cazinu veliko prijateljev. »Seveda cenim podporo, ki jo imam tudi pri svojih iz Bosne, ker je v športu vsaka podpora dobrodošla, in če so družina in vsi moji sorodniki ponosni na mene, potem je to še posebej pomembno,« je povedal za svoje Cazinčane Sabahudin Kovačević in jim poslal pozdrave iz Pjongčanga.

FOTO: posnetek zaslona
FOTO: posnetek zaslona

FOTO: olimpijske igre, Sabahudin Kovačević
FOTO: olimpijske igre, Sabahudin Kovačević



 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije