GJtPNFnW4AAxeMl Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se ...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 15.12.2017 11:23:01

Bayernovi načrti in upi so šli po zlu: Napovedi so se SESULE v prah!

Pri bavarskem velikanu so bili prepričani, da se bo Manuel Neuer naslednji mesec vrnil na igrišče.

Prvi vratar münchenskega kluba je nazadnje igral septembra, ko je obnovil poškodbo stopala, ki si ga je že enkrat prej zlomil na treningu.

Toda pri nemškem Kickerju so izvedeli, da se bo okrevanje podaljšalo, in to kar precej. Kot vse kaže, bo moral Neuer izpustiti tudi prvo tekmo osmine finala lige prvakov, v kateri se bo njegov klub februarja pomeril z Bešiktašem. Obstaja celo možnost, da bi lahko manjkal tudi na marčevski povratni tekmi s turškim predstavnikom.



Neuer je povedal, da ne misli hiteti z vrnitvijo, ker želi biti stoodstotno pripravljen, saj ne namerava tvegati nove poškodbe in posledično ogroziti nastopa na svetovnem prvenstvu v Rusiji. "Težko rečem, kdaj se bom vrnil. Moram biti stoodstotno pripravljen, zdaj pa sem še na berglah," je dejala nemška hobotnica, in dodala: "Upam, da bom na začetku novega leta odvrgel bergle in nato nadaljeval rehabilitacijo, je pa težko predvideti, kdaj bom pripravljen. Vzel sem si čas in ne mislim tvegati, moram biti stoodstoten."

Za zdaj se zdi, da Neuerjeva odsotnost ni pretirano prizadela Bayern. Tega se zaveda tudi on sam. "Moram reči, da ostali vratarji odlično opravljajo svoje delo, a pričakujem, da bom povsem pripravljen za vrnitev v gol na svetovnem prvenstvu. Menim, da mi prav nič ne more preprečiti nastopa na mundialu."

Članki iz rubrike