Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 23.02.2018 11:37:10

Kysselefovi v Melbournu še en finalni nastop

www.alesfevzer.com
Slovenska telovadka Tjaša Kysselef je na svetovnem pokalu v športni gimnastiki v Melbournu finalu na preskoku dodala še finalni nastop na parterju, medtem ko je na gredi ostala brez uvrstitve med najboljših osem. Na parterju je imela peto oceno kvalifikacij, na gredi pa deveto. Že v četrtek si je finale pritelovadila na preskoku.

Poleg Kysselefove si je finalni nastop v četrtek pritelovadil tudi Rok Klavora na parterju. V kvalifikacijah je bil peti. Razočaran je kvalifikacije na konju z ročaji končal Sašo Bertoncelj, ki je padel pri seskoku in končal na 13. mestu.

Kysselefova se je med najboljših osem, ki imajo pravico do še enega nastopa in boja za medalje, prebila na dveh od treh orodij. Na preskoku je bila v četrtek osma z oceno 13,000, čeprav je pri enem od skokov padla, na parterju je bila peta z oceno 12,466 in na gredi deveta z oceno 10,366.



"Na gredi nisem dobro nastopila. Imela sem en padec in eno večjo napako. Končala sem na devetem mestu z oceno 10,366. Na parterju pa sem tekmovala zelo dobro, z eno manjšo napako. Pristala sem na petem mestu. Lahko rečem, da sem razočarana s svojim nastopom na gredi, od sebe sem pričakovala več. Za parter pa sem več kot navdušena," je iz Melbourna sporočila Kysselefova.

Klavoro na parterju in Kysselefovo na preskoku finalna nastopa čakata v soboto, v nedeljo pa bo 24-letna slovenska reprezentantka nastopila še v finalu parterja.

Članki iz rubrike