kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 15.08.2018 23:32:31

OBLAK DO NOVE EVROPSKE LOVORIKE! Takole je njegov Atletico stresel iz hlač Real brez Cristiana (video)

Jan Oblak
vszi
Prva tekma brez Cristiana Ronalda, po dolgem času izgubljen finale.

Madridska rivala sta v evropskem superpokalu uprizorila pravi spektakel. Po dramatičnem remiju 2:2 v rednem delu je na koncu s 4:2 slavil Atletico, pri čemer je z 2:1 še malo pred koncem 90 minut vodil Real. Na dramatični tekmi je Jan Oblak prejel dva zadetka, pri katerih ni mogel storiti nič, sicer pa z odliko opravil svoje delo in prispeval svoj kamenček v mozaiku novega velikega uspeha svojega rdeče-belega kluba iz španske prestolnice. 

Atletico je povedel že v prvi minuti, ko je fantastično zadel Diego Costa, a je nato Real povsem prevzel pobudo. Po strelu z glavo je sredi prvega polčasa iznečail Karm Benzema, na začetku drugega dela igre pa je Juanfan znespretno igro z roko prinesel 11-metrovko kraljevemu klubu. V Cristianove čevlje izvajalca je stopil Sergio Ramos in zelo lepo ukanil Oblaka. Kazalo je, da z zmagovitim zadetkom, toda bojeviti Atletico ni popustil in Costa je s svojim drugim golom odpeljal ekipi v podaljške. 

Pisala se je že zgodba o boju Oblaka z Realovimi strelci z bele točke, toda nogometaši Atletica so imeli drugačne načrte in so svojemu čuvaju mreže prihranili delo. Najprej je zadel Saul, še pred koncem prve polovice podaljška Koke in poti nazaj ni bilo več. Veliko slavje Atletica in kar nekaj materiala za razmislek Reala, ki po odhodu Ronalda ni pripeljal omembe vrednih okrepitev v polju. 

Značke: real, atletico, oblak

Članki iz rubrike