Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 25.09.2017 10:51:07

KAKŠNE BESEDE nekdanjega igralca Seville, ki NAJBOLJ ve! Maribor? Povem vam, kaj bi bilo z njim, če bi igral v ELITNI ŠPANSKI ligi!

Drago Wernig - TAKA
Vročica pred tekmo 2. kroga lige prvakov med Sevillo in Mariborom se stopnjuje.

Španci so minuli konec tedna morali priznati premoč Atleticu Jana Oblaka, ki je bil v Madridu boljši z 2:0, pri Sevilli pa so po ničli vse svoje sile usmerili v tekmo z Mariborom in v lov na tri točke pred domačimi navijači. Svoj in zelo zanimiv na torkovo tekmo je podal Cristian del Toro, nogometaš, ki se je rodil in odraščal v Sevilli, ki je tam igral tudi v mladinskem pogonu, leta 2015 pa se je preselil v Slovenijo, podpisal je dveletno pogodbo za Koper, a tu ostal le kratek čas. V prvi ligi je namreč odigral le 5 tekem, a je nato prekinil pogodbo, ker je dobil ponudbo iz ZDA, a ker je tudi to padlo v vodo, je bil nekaj časa brez kluba.

"Od nogometašev dobro poznam Mateja Palčiča in Denisa Šmeja, ki sta bila takrat nogometaša Kopra. Ekipa Maribora v Sevillo prihaja z ogromno želje, kar je povsem normalno. Ne igraš vsak dan na stadionu Sanchez-Pizjuan. Toda nihče naj ne verjame, da bo Sevilla z Mariborom lahko opravilla. Gre za kompaktno ekipo, ki igra zelo napadalno," je vijoličaste pohvalil del Toro, ki bo za vse življenje največji navijač Seville. "Povsem normalno bi bilo, da bi Sevilla premagala Maribor, toda morala bo biti zelo previdna in osredotočena. Da si bodo lahko Španci bolje predstavljali: Maribor bi lahko igral v primeri division in mislim, da bi bil uvrščen na sredino lestvice. Maribor ima ogromno tujih nogometašem, ki so navajeni na vzdušje in na pomembnost tekme, kot nas pričakuje v torek."

Članki iz rubrike