favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ou
ou
0 30.01.2018 13:14:39

Telekom Slovenije omogočil cenejšo mobilno komunikacijo v Južni Koreji

Telekom Slovenije
Sta
V Telekomu Slovenije, kjer aktivno podpirajo slovenske športnike in so dolgoletni partnerji Olimpijskega komiteja Slovenije, so navijačem, ki bodo #zanaše športnike navijali v Južni Koreji, omogočili cenejšo mobilno komunikacijo. 500 enot pogovorov in SMS-sporočil ter 500 MB prenosa podatkov bo tako uporabnikom Telekoma Slovenije v Južni Koreji od 1. februarja dalje na voljo za 19,95 evra, 2000 enot pogovorov in SMS-sporočil ter 1024 MB prenosa podatkov pa za 39,95 evra. Navedena ponudba je veliko ugodnejša od rednih cen mednarodnega gostovanja.

Ob prihajajočih zimskih olimpijskih igrah, ki bodo v Južni Koreji potekale od 9. do 25. februarja, je Telekom Slovenije v mobilna zakupa Svetovni zakup S in Svetovni zakup L dodal tudi Južno Korejo. Navijači imajo tako od 1. februarja dalje za cenejšo komunikacijo v omrežju korejskega operaterja KT Korea (omrežje z imenom OLLEH) na voljo dva mobilna zakupa storitev, in sicer Svetovni zakup S ali Svetovni zakup L.

Opcija Svetovni zakup S vključuje 500 MB prenosa podatkov in 500 enot, ki jih lahko naročnik porabi za klice ali sporočila SMS. Cena opcije je 19,95 evra na zakup in velja do preklica. Naročniki lahko opcijo vklopijo tako, da pošljejo sporočilo s ključno besedo ZAKUP S na 1918 ali pa se oglasijo na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.

Opcija Svetovni zakup L vključuje 1024 MB prenosa podatkov in 2.000 enot, ki jih lahko naročnik porabi za klice ali sporočila SMS. Cena opcije je 39,95 evra na zakup in velja do preklica. Naročniki lahko opcijo vklopijo tako, da pošljejo sporočilo s ključno besedo ZAKUP L na 1918 ali pa se oglasijo na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.



V obeh opcijah je ena enota enaka eni minuti dohodnega oz. odhodnega klica ali enemu poslanemu oz. prejetemu sporočilu. Opciji se zaračunavata mesečno, cena velja za tekoče obračunsko obdobje, ne glede na datum vklopa ali izklopa. Neporabljene količine se ne prenesejo v novo obračunsko obdobje. Naročniki lahko opciji izklopijo tako, da pošljejo sporočilo s ključno besedo ZAKUP L NE ali ZAKUP S NE na 1918 ali pa izklop uredijo na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.

Zakup mobilnih storitev Telekoma Slovenije v okviru opcij Svetovni zakup S in Svetovni zakup L velja v naslednjih državah: Bosna in Hercegovina, Črna gora, Srbija, Makedonija, Kosovo, Albanija, Švica, Rusija, Južna Koreja, Kitajska in ZDA.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Članki iz rubrike