Pred februarskim vrhuncem še dvakrat z Nemci

Selektor slovenske reprezentance v dvoranskem nogometu Andrej Dobovičnik bo izbrance zbral prihodnjo soboto.

Objavljeno
16. september 2017 18.04
J. P.
J. P.

Ljubljana - Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu bo v sklopu priprav na evropsko prvenstvo, ki ga bo gostila med 30. januarjem in 10. februarjem prihodnje leto, konec meseca v dveh prijateljskih dvobojih (25. septembra v Kidričevem in dan pozneje v Mariboru) gostila Nemce. Selektor Andrej Dobovičnik bo reprezentante zbral čez natanko teden dni, prihodnjo soboto.

»Seznam je pričakovan, se pa bo treba za vsako mesto v moštvu potruditi. Pred nami je veliko tekmovanje, a ta hip evforije še ni treba zganjati. Nemci so tekmec po meri. Kot vsi navdušenci nad našim športom sem vesel, da se je tudi Nemčija pridružila 'futsalski' družini in dala panogi še dodatno težo. V teh dveh dvobojih bomo skušali storiti in preizkusiti nekaj stvari,« je poudaril Dobovičnik.

Na seznamu so Igor Osredkar (Makarska), Žiga Čeh (Imola), Matej Fideršek (Tommy Split), Tilen Štendler (Maccan Prata C5), Nejc Hozjan (Civitella Sicureza), Alen Fetić, Denis Totošković, Teo Turk (vsi Litija), Damir Puškar, Kristjan Čujec, Rok Mordej (vsi Dobovec), Igor Bratić, Anže Širok (oba Oplast Kobarid) in Uroš Martič (Sevnica), v čakalnici pa Dejan Bizjak (Lazio), Nikola Jelić, Vid Sever (oba Litija), Alen Mordej, Nik Zajc (oba Bronx Škofije), Jaka Sovdat (Oplast Kobarid) in Nikola Jandrić (Maribor).