Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
21 20.11.2017 11:24:59

Cristiano Ronaldo je PONOREL: Po derbiju je GRMELO v slačilnici! Neverjetno, KAJ je očital soigralcem ...

Profimedia
Mestni derbi med Atleticom in Realom se je končal brez zadetkov, za Cristianom Ronaldom pa je še ena v nizu skromnih predstav.

Toda portugalski zvezdnik je prepričan, da ni sam kriv za svoje slabe igre. Nikakor! In to je po njegovem besnem izpadu v slačilnici izvedel tudi preostanek moštva. S trenerjem Zinedinom Zidanom na čelu!

Ronaldo je v osmih prvenstvenih tekmah zabil samo en gol, kar je razlog, da je povsem izgubil razsodnost. Po mestnem derbiju se je zato spravil na trenerja in nekaj soigralcev, ki jih je okrivil za svoje slabe predstave.


Zanimivo je, da je Portugalec eden izmed šestih igralcev v ligi, ki v statistiki nimajo še nobene odvzete niti prestrežene žoge! Ob njem imajo tako statistiko še štirje vratarji, peti igralec pa nobenega dvoboja ni začel v udarni enajsterici.

Po sobotnem derbiju je nahrulil trenerja, slišali pa so jih tudi Isco, Luka Modrić in Marco Asensio. Ronaldo je soigralce okrivil za svoje slabe igre, saj jim je očital, da ga na igrišču 'ne iščejo' in mu ne pomagajo. Ker je prepričan, da na igrišču daje vse od sebe, je po njegovem mnenju zadnji človek, ki bi mu lahko kaj očitali.

Ronaldo je že pred nekaj tedni bentil nad tem, da je klub poleti pustil Alvara Morato, Pepeja in Jamesa Rodrigueza, saj je prepričan, da bi bil Real z njimi v ekipi veliko boljši.

Članki iz rubrike