Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 26.04.2018 10:40:24

Zidane je POSKRBEL ZA VSE: Sinočnji dvoboj se NI MOGEL KONČATI DRUGAČE!!!

Reuters
V nogometnem svetu še vedno odmeva sinočnja zmaga Reala v Münchnu, kjer je v prvi polfinalni tekmi lige prvakov z 2:1 padel Bayern.

Verjetno se marsikdo spomni, da je bilo podobno tudi v lanskem četrtfinalu, ko so Madridčani v prvi tekmi z Bayernom prav tako slavili z 2:1. In tudi takrat so bili Bavarci tisti, ki so zabili prvi gol na srečanju, v 25. minuti je bil uspešen Vidal. Včeraj je tri minute pozneje za vodstvo z 1:0 v polno meril Kimmich.

Aprila lani je za izenačenje v 47. minuti poskrbel Cristiano Ronaldo, tokrat je bil v 44. minuti uspešen Marcelo. Real je do zmage prišel v 57. minuti prek Asensia, lani pa v 77. prek Cristiana Ronalda.

Obe tekmi sta se torej odvijali po precej podobnem scenariju. Bolj vraževerni bi znali o tem povedati marsikaj zanimivega in za nekatere tudi čudnega, toda dejstvo je, da med vraževerne spada tudi trener Reala Zinedine Zidane.



Francoski strokovnjak je namreč pred včerajšnjim srečanjem poskrbel, da so bile določene stvari enake kot ob zmagi pred dobrim letom. Zidane je na Uefo poslal posebno zahtevo, v kateri je odgovorne prosil, da bi njegova ekipa lahko igrala v črnih dresih, kot lani, seveda.

A se ni ustavil pri tem, Zidane je imel stvari premišljene in dodelane do najmanjšega detajla. Zahteval je, da je moštvo nastanjeno v istem hotelu kot lani, prav tako pa je moralo ekipo v München spremljati isto osebje kot pred enim letom.

Barva dresov, hotel in osebje, vse je bilo enako kot lani. To pa je prineslo tudi enak rezultat, Zidanovo vraževerje se je več kot očitno izplačalo ...

Članki iz rubrike