favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Oglasno sporočilo
Oglasno sporočilo
0 24.09.2018 11:59:58

Mladenka odkrila pot do popolne postave!

Po dolgih letih preizkušanja številnih vadb in jedilnikov, je Patricia Pangeršič odkrila skrivnost do popolne postave.
Osebni arhiv Patricie Pangeršič.
Po dolgoletnem preizkušanju in številnih vzponih ter padcih, je Patricia Pangeršič našla skrivnost do zavidljive postave.

Simpatična črnolaska, ki s svojimi motivacijskimi objavami na družbenih omrežjih in s svojimi e-knjigami, v katerih se skrivajo vsi odgovori o športnih vadbah ter zdravi in uravnoteženi prehrani na enem mestu, navdušuje ženske vseh starosti, razkriva skrivnost do popolne postave, ki bo navdušila tudi vas!

Kakšna je bila Vaša pot do popolne postave? 

Tako kot pri večini deklet, se je moja pot do popolne postave, pričela v srednji šoli. Pri prehodu iz osnovne v srednjo šolo, dekleta ne rastemo več in zato potrebujemo manj hrane, jemo pa še vedno enako kot prej - na ta način se kilogrami pričnejo kopičiti! Obenem se pri teh letih začnemo zavedati okolice in kaj kmalu se zgodi, da se pričnemo obremenjevati s tem, kako nas vidijo ostali. 

Ravno to se je zgodilo tudi meni. Že od nekdaj sem bila športnica, vendar sem v srednji šoli šport popolnoma opustila. Kilogrami so se pričeli kopičiti, kmalu pa sem opazila prve celulitne in maščobne obloge. Iz dneva v dan sem bila manj samozavestna, počutila sem se izredno slabo. 

MIGI MIGI (7 of 29)
Simpatična črnolaska bo na MigiMigi dnevu predstavila fantastično vadbo za najbolj kritične dele ženskega telesa - trebuh, noge in zadnjico!
Promocijsko gradivo

Sama pri sebi sem dolgo časa vedela, da bo potrebno nekaj spremenit, vendar preprosto nisem vedela kako, saj praktično nisem imela znanja o prehrani in vadbi. Tako sem se znašla v začaranem krogu, kjer sem si vsak dan znova govorila ''v ponedeljek pa res začnem!''. 

Nekaj časa sem se še vrtela v tem začaranem krogu, sedela za računalnikom in prebirala članke o tem, kako začeti, kakšne vaje izvajati, kaj sploh jesti ... tudi v fitnesu sem večino časa na telefonu gledala vaje in poskušala oponašat vaditelje. Na takšen način sem se učila vaj! Sčasoma, ko sem preizkusila številne vadbe in različne jedilnike ter opazila prve spremembe na postavi, sem ugotovila, kaj pravzaprav zares deluje!

Delujete kot zelo lahkotna in energična oseba, ki je vedno pripravljena na akcijo - kako se to odraža na vaših treningih?

Ja, res je. Po naravi sem zelo energična in redkokdaj slabe volje. Če sem, mora biti nekaj res hudo narobe. Po svoji energiji sem znana povsod – v fitnesu, doma, na zabavah – kjerkoli že sem, sem ponavadi ena izmed glavnih, ki vse skupaj ‘gor drži’. Enako je na treningih – vem, da nismo vsi po naravi takšni, ljudje imamo vsi svoje težave in velikokrat se mi zgodi, da varovanka na trening pride povsem ‘povožena’. Takrat ji vlijem še malo dodatne pozitive, podelim kakšen objem in še dodatno motiviram – po treningu je pa tako ali tako VEDNO boljše!

MIGI MIGI (6 of 29)
Zgodba postavne črnolaske je preprosto navdihujoča!
Promocijsko gradivo

V svet slovenskega osebnega trenerstva ste prinesli svež pridih in številne novosti...

Treniram samo punce in mislim, da se ravno pri tej stvari skriva tista moja glavna prednost – vem, kako punce razmišljamo, kakšne težave imamo, kakšne skrbi nas mučijo, skozi kaj vse moramo it. Sama sem šla čez vse iste stvari, kot večina mojih varovank in zato vem, da sem prava oseba, ki jim zna prisluhniti in svetovati. Poleg tega sem mlada, zagnana in ambiciozna punca z veliko željo po uspehu!

Kaj pa je zame uspeh? To, da punce lahko pokažejo name in rečejo: ''Zaradi nje mi je uspelo. Ona je tista, ki mi je pokazala pot do boljšega življenja.''

Na Vaši poti do popolne postave Vam pravzaprav ni bilo postlano z rožicami ... kako ste ugotovili, katere vadbe zares delujejo in kaj svetujete tistim, ki se šele podajajo na pot do novega življenjskega sloga? 

Res je. Mislim pa, da tako ali tako vsak, ki se odloči za preobrazbo doživi marsikaj – tudi kar nekaj padcev. Razlika med posamezniki je le ta, ali se po padcu poberemo, poskusimo znova in upamo da nam bo tokrat le uspelo, ali pa obupamo. Na svoji poti sem preizkusila zelo veliko načinov treninga, nešteto vaj, eksperimentirala tudi v kuhinji … v zadnjem letu zelo aktivno treniram tudi ostala dekleta in v tem času sem res ugotovila, kaj je tisto kar deluje.

Kot sem že omenila, mi je bilo na začetku svoje poti najtežje to, da nisem imela dovolj znanja, denarja za osebnega trenerja, ki bi mi vse pokazal pa tudi ne. Tako sem odgovore na vsa svoja vprašanja ponavadi iskala na spletu. Tukaj pa se je pojavil en velik problem, saj je na internetu izmed toliko možnih odgovorov zelo težko presoditi, kateri je tisti pravi. Tako mi je že povsem preprosto vprašanje – na primer kaj jesti po treningu, povzročalo preglavice, saj je vsaka stran ponujala malce drugačen odgovor.

MIGI MIGI (4 of 29)
Na največji rekreaciji na prostem bo Patricia Pangeršič predstavila vadbo, s katero je oblikovala svojo zavidljivo postavo!
PR

Ravno to pa je bil razlog, da sva skupaj s fantom napisala kar tri e-knjige, v katerih vsi, ki jih zanima področje vadbe in zdrave ter uravnotežene prehrane, najdejo odgovore na svoja vprašanja, zbrane na enem mestu! Nič več brskanja in iskanja po spletu med množico različnih podatkov. Izšle so letos januarja in odziv je res neverjeten.

Vsem, ki se podajajo na pot do novega življenjskega sloga, svetujem, da začnejo postopoma – nemogoče je pričakovati ogromno spremembe v zelo kratkem času. 

Edinstvena priložnost pa jih čaka tudi na največji rekreaciji na prostem - MigiMigi dnevu, kjer bom popolnoma brezplačno predstavila vadbo za najbolj kritične dele ženskega telesa, s katero sem tudi sama oblikovala svoj trebušček, noge in zadnjico!

Kaj lahko obiskovalci MigiMigi dneva pričakujejo od Vaše vadbe in predavanja?

Eno super vadbo, po kateri bodo sami pri sebi rekli ŠE! Pripravila pa sem tudi predavanje, na katerem bom pojasnila oziroma odgovorila na enega izmed vprašanj, ki ga dobim praktično vsak dan - KAKO ZAČETI? Govorila bom o tem, kako začeti z vadbo, kaj sploh spremeniti pri prehrani in od kje črpati motivacijo? Vabljeni!

Kliknite na spodnjo fotografijo in oddajte svojo prijavo, ki vam omogoča PROST VSTOP na dogodek >>>

Na MigiMigi dnevu vas čaka več kot 40 športnih vadb, strokovnih predavanj in delavnic, v družbi priznanih športnih strokovnjakov in MigiMigi ambasadorjev - popolnoma brezplačno. Čaka vas tudi glasbena rekreacija, zanimive aktivnosti za otroke in fantastičen zabavni program s skupino Calypso. Za PROST VSTOP se prijavite na www.migimigi.si!

Članki iz rubrike