Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 17.07.2018 22:30:17

Gomez odstopil s selektorskega položaja v Panami

Hernan Dario Gomez, ki je Panamo v Rusiji 2018 popeljal do prvega nastopa na svetovnih prvenstvih, je danes odstopil s selektorskega položaja.

"Čaka me zapleten korak, saj moram noge premakniti z mesta, kamor sem dal srce," je ob slovesu zapisal Kolumbijec po vzdevku Bolillo, pismo pa je objavila panamska nogometna zveza.


Po poročanju panamskih medijev naj bi Gomez zdaj prevzel vodenje ekvadorske reprezentance, ki je v kvalifikacijah za SP 2018 osvojila osmo mesto v 10-članski kvalifikacijski skupini Srednje in Severne Amerike. Gomez je Ekvador že vodil med leti 1999 in 2004 ter se z njo leta 2002 uvrstil tudi na svetovno prvenstvo na Japonskem in v Južni Koreji.

Letos v Rusiji je Panama v predtekmovanju izgubila z Belgijo, Anglijo in Tunizijo, dosegla dva gola, prejela pa jih je kar 11. "Rusija je le začetek. Izpolnil sem obljubo in reprezentanco popeljal na svetovno prvenstvo, kar bo ostalo v mojem srcu in v srcu navijačev v Panami. Sam pa verjamem, da je reprezentanca na dobri poti, da nadaljuje s pisanjem nogometne zgodovine," je še zapisal zdaj že bivši selektor.

Značke: nogomet, panama

Članki iz rubrike