Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
11 13.10.2018 11:10:24

VELIKO PRESENEČENJE! Tomaž Kavčič bo pustil na klopi enega najbolj vročih, TO je začetna enajsterica!

Slovensko izbrano vrsto danes ob 18. uri čaka tretja tekma v ligi narodov, varovanci Tomaža Kavčiča gostujejo na Norveškem.

Slovenskemu selektorju glavobole povzročajo številne poškodbe in odpovedi. Tomaž Kavčič tako za tekmo z Norvežani ne bo mogel računati na Jana Oblaka in Kevina Kampla, ki ju ni v izbrani vrsti, Benjamina Verbiča, ki je reprezentanco zaradi poškodbe že zapustil, Josip Iličić bo začel na klopi, saj še ni dovolj dobro pripravljen, poškodovan je tudi Petar Stojanović, s poškodbo se ubada Luka Zahović, v izbrani vrsti zaradi poškodbe ni niti Jasmina Kurtića. 


Slovenija bo torej v Oslu nastopila v precej pisani zasedbi, po poročanju RTV-ja pa se je Kavčič kljub vsem težavam odločil za eno velikansko presenečenje - v začetno enajsterico namreč ne bo uvrstil Amirja Derviševića, z naskokom najboljšega asistenta slovenske lige. Namesto njega naj bi v prvi postavi na defenzivnih vezistih začela Rene Krhin in Leo Štulac. Uradnih postav sicer ne bomo dobili vse tam do 17. ure, torej ure pred tekmo, a po poročanju RTV-ja je začetna enajsterica že znana. 

Na golu naj bi začel Vid Belec, v obrambi Nejc Skubic, Luka Krajnc, Miha Mevlja in Bojan Jokić, defenzivna vezista naj bi bila torej Krhin in Štulac, pred njimi trio Domen Črnigoj - Miha Zajc - Roman Bezjak, v konici napada pa Andraž Šporar.

Značke: kavčič, slovenija

Članki iz rubrike