krokar Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, ...

trump-with-sons Svet24.si

Trump nima dovolj denarja

Boštjan Gorjup Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih ...

damjanic setinc pasek Reporter.si

Strokovni sodelavci poslanke Mojce Šetinc Pašek:...

nika prevc Ekipa24.si

Poglejte to! Kako se je kalil veliki kristalni ...

1704374490-mm2-0899-1704374452059 Njena.si

To je Goran Dragić naredil za slovenske otroke

doncic Ekipa24.si

Kaaaaaj?! Dončić se je držal za glavo in smejal...

STA
STA
1 23.07.2018 17:42:46

Slovenski rokometni upi v nadaljevanju z Nemci in Islandci

Grega Wernig
Slovenska moška rokometna reprezentanca je z odliko opravila skupinski del evropskega prvenstva do 20 let v Celju, po zmagah nad Norveško, Izraelom in Srbijo pa se bo v drugem delu pomerila z Nemčijo in Islandijo. V torek bo najprej igrala proti Nemčiji, naslednji dan proti Islandiji, obe tekmi v dvorani Zlatorog pa se bosta pričeli ob 19. uri.

Izbranci slovenskega selektorja Saše Prapotnika bodo drugi del pričeli z dvema točkama, Nemci in Islandci imajo po eno, Srbi pa so brez točk.

Slovenija, ki ima s 66 prejetimi goli daleč najboljšo obrambo prvenstva (na drugem mestu je Nemčija z 72, na tretjem pa Španija s 74), se lahko v polfinale uvrsti že samo z eno zmago.



Naša izbrana vrsta, ki ima tudi najboljšega strelca prvenstva - z 28 goli na treh tekmah je to Grega Ocvirk-, se po tekmah v kultni dvorani Golovec seli v dvorano Zlatorog, v kateri organizatorji znova pričakujejo veliko število gledalcev. Ti so v prvem delu v velikem številu polnili nekdanji hran celjskega rokometa in pričarali odlično vzdušje, za katerega so pohvale izrekali tudi tuji gostje.

Vstopnice za obe tekmi Slovenije v drugem delu zaključnega turnirja je moč kupiti na vseh prodajnih mestih sistema Moje karte, bencinskih servisih OMV ali na blagajni dvorane Zlatorog na dan tekme.

Značke: rokomet, ep, mladi

Članki iz rubrike