Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 23.02.2018 08:23:31

Nove težave za Ankaran! V zelo pomembnem obračunu brez trenerja

Grega Wernig
Primorski prvoligaš proti Triglavu z Alfredom Jermanišem na klopi.

Po zaostalem dvoboju z Aluminijem, v katerem so z obilo sreče osvojili točko, čaka nogometaše Ankarana v sobotonaslednja izjemno pomembna preizkušnja v prizadevanjih, da bi vendarle ohranili prvoligaški status. V Novi Gorici se bodo udarili s Triglavom, zmaga je nujno zlo, do želenega dosežka pa bodo Primorci skušali priti brez glavnega trenerja. Oziroma z Vladom Badžimom na tribuni, saj ga je disciplinski sodnik NZS kaznoval z eno tekmo prepovedi vodenja ekipe ter z denarno kaznijo 200 evrov.

V obračunu s Kidričani ga je glavni sodnik Vojko Goričan po vodilnem golu tekmeca odstranil s klopi zaradi "nedovoljenega vstopa na igralno površino in protestiranja zoper nasprotno ekipo po doseženem zadetku," je pojasnil Roman Rogelj z dodatkom, da je bila upoštevana predkaznovanost. Ekipo bo tako v Športnem parku vodil pomočnik Alfred Jermaniš.

Spomnimo se, nogometaši Aluminija so mrežo zatresli medtem, ko je na tleh obležal Tim Vodeb, na opozorila gostiteljev, naj žogo pošljejo z igrišča, se niso ozirali. "Situacija pred zadetkom me je zmotila. Ne vem, čemu na vseh stadionih visi ta zastava?" se je po tekmi spraševal trener Ankarana in strupeno puščico kakopak usmeril proti tekmecem, pogled pa proti plapolajoči rumeni barvi, ki opozarja na fair-play.

Članki iz rubrike