Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

gv
gv
0 24.05.2016 12:35:45

"Velikodušni" James bo poravnal soigralčevo denarno kazen v višini 80 dolarjev (video)

Reuters
Dahntay Jones je moral izpustiti četrto tekmo finala vzhodne konference lige NBA, po drugi strani pa mu vsaj ne bo treba skrbeti za finančni del kazni.

Cleveland se je v noči na torek v gosteh na četrti tekmi finala vzhodne konference pomeril s Torontom. Gostitelji so serijo izenačili na 2:2, gostje pa so igrali brez Dahntaya Jonesa. Slednji si je na tretji tekmi finala privoščil nešportno potezo in ob koncu obračuna nasprotnega igralca Bismacka Biyomba močno udaril v mednožje.

Zaradi te poteze je moral izpustiti četrto tekmo, doletela ga je tudi denarna kazen, katero pa bo poravnal kar prvi zvezdnik moštva iz Clevelanda LeBron James. Kazen pa vendarle ni tako zelo visoka, da si je Jones ne bi mogel privoščiti. Gre namreč za skromnih 80,17 dolarjev. Kot zanimivost dodajmo, da je to celo manj, kot James dnevno prejme za stroške prevoza in prehrane od svojega kluba (127 dolarjev).



Ta znesek predstavlja odstotek njegove plače, ki pa je za tamkajšnje razmere sila skromna. Ker je 35-letni košarkar podpisal pogodbo s Clevelandom na zadnji dan rednega dela lige NBA, njegova plača za sezono 2015/16 tako znaša zgolj 8800 dolarjev.

"Vodstvo lige me je vprašalo, kaj se je zgodilo in sem jim tudi razložil. Pojasnili so mi, da so prav vsi mnenja, da sem ga udaril namenoma, čeprav sploh nisem gledal," je razložil Jones in nadaljeval: "Soigralci se strinjajo, da je vse skupaj velik nesmisel. To nas ne bo zmotilo na poti do cilja. To bomo pometli pod preprogo in nadaljevali z našim delom."

Značke: lebron, cleveland, jones

Članki iz rubrike