Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
4 20.09.2017 11:01:35

GAZZETTA osupnila: Pozabite uradno lestvico. Le ena poteza je najboljša! TALE! Italijani postavili spomenik DONČIĆU z norimi besedami! (video)

fiba
Najslavnejši svetovni športni dnevnik nasprotuje uradnim lestvicam in dovoli le eno najlepšo potezo pravkar končanega Eurobasketa.

EuroBasket je ni razglasil za uradno najlepšo, posledično FIBA prav tako ne, NBA liga jo je postavila na tretje mesto, pred svojim bodočim zvezdnikom je dala prednost dvema, ki ju ameriška javnost v tem trenutku pozna bolje. Neupravičeno. To vemo mi in to je prav posebej želela poudariti tudi slovita La Gazzetta dello Sport, po splošnem prepričanju najboljši, najbolj kakovosten športni časnik na svetu. In širše, če se nekoliko pošalimo. 

Italijani so spisali poseben članek in ga objavili tako v svoji tiskani izdaji kot na naslovnici spletne izdaje, kjer so seveda vse skupaj podkrepili tudi z video posnetkom. In predvsem z napisom, ki akcijo Luke Dončića iz nedeljskega velikega finala EuroBasketa prikaže v najlepši mogoči luči. S tem pa tudi slovensko reprezentanco kot celoto in njen nastop na tem evropskem prvenstvu. Resnično gre za besede, ki si jih velja prebrati večkrat. 

"Samo to je lahko najlepša, najboljša poteza in nič drugega. Gre za rušilno akcijo, izjemno potezo tako na tehnični kot na atletski ravni. Za akcijo, ki jo je izpeljal vnaprejšnji izbranec višje sile, določen za največje stvari. Prodor od obroča do obroča in zabijanje 18-letnega Slovenca na finalni tekmi proti Srbiji ni samo najlepša akcija, temveč jo je treba imeti za simbol celotnega prvenstva in slovenske zmage na njej," so zapisali. 

Zagotovo ste v zapisu uživali, zagotovo boste uživali še nekajkrat, spodaj pa lahko uživate tudi v posnetku te resnično fantastične poteze. Prav tako večkrat. 

Članki iz rubrike