mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1) Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. ...

vohunstvo Svet24.si

Aretacija trojice kitajskih vohunov v Nemčiji

klemen-jaklic_us Necenzurirano

Ustavni sodnik gradi milijonsko vilo, živi pa v ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

maja-ogorevc, delovna-akcija Njena.si

Skromna, a čista hiška doživlja pravljično ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
9 13.12.2017 16:46:07

KAKŠNO PRESENEČENJE! Znan je sodnik EL CLASICA, ne boste verjeli, kaj je zadnjič dosodil BARCELONI (video)

Španska nogometna zveza je določila moža, ki bo delil pravico na obračunu Reala in Barcelone 23. decembra.

Ta čast (ali karkoli pač) je pripadla šele 34-letnemu Joseju Marii Sanchezu Martinezu, ki še nikoli ni delil pravice na prvenstvenem el clasicu. Gre za precej presenetljivo izbiro, saj je ta sodnik šele letos dobil status mednarodnega. Sicer je obračun Reala in Barcelone že sodil, a je šlo za precej nepomembno povratno tekmo španskega superpokala. Tokrat bo neprimerno bolj na udaru, gre pa za delivce pravice, ki je izrazito na črni listi ponosa Katalonije. 

To je eden tistih sodnikov, za katerega so pri Barceloni prepričani, da je neprimerno bolj naklonjen Realu, zato je zgražanje v katalonskih medijih po imenovanju tega moža v črnem precejšnje. Predvsem so mu močno zamerili sojenje na lanskem obračunu z Eibarjem, ko je Escalante z zelo grobim štartom ustavil katalonskega zvezdnika Sergia Busquetsa. Večina je pričakovala izključitev, ne bi se zadovoljila z rumenim kartonom, Sanchez Martinez pa sploh ni dosodil prekrška. 

Pomislite, Busquets je bil po tem resnično grobem prekršku z igrišč odsoten skorajda ves mesec. V Barceloni so zato prepričani, da gre za nadaljevanje sodniške gonje proti njim, ki jih na zadnjih tekmah stala kar nekaj točk. Za boljšo predstavo in za lažje odločanje, ali imajo v Kataloniji prav, pa si spodaj seveda lahko ogledate posnetek spornega dogodka.  

Članki iz rubrike