Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 20.09.2017 11:21:33

TAKO, KOT ZNA LE OČE! Cela Slovenija NORI zaradi Luke Dončića, Saša pa skrajno resno OPOZARJA: Videli bomo, če ...

M24.si
Poleg košarkarjev in strokovnega vodstva reprezentance je bil eden od največjih zvezdnikov minulega evropskega prvenstva brez trohice dvoma Saša Dončić.

Trener Ilirije, nekdanji slovenski reprezentant in oče enega od prvih zvezdnikov Luke Dončića je blestel s svojim domiselnimi izjavami, svojimi šalami, s katerimi je popestril dogajanje ob parketu. 

Toda veliko bolj realen, oziroma veliko bolj strog pa je bil, ko je beseda nanesla na njegovega sina. Po tekmi s Španijo, ko sta Luki do trojnega dvojčka zmanjkali 2 podaji, so bile prve besede njegovega očeta te, da bi se lahko v zadnjih dveh minutah tekme bolj potrudil za to, da bi po Toniju Kukoču postal prvi košarkar, ki bi mu to uspelo na evropskih prvenstvih. 

Tudi po koncu prvenstva, ko se je Luka okitil z zlato kolajno pri svojih osemnajstih letih, je Saša umiril evforijo. "Bomo videli, če se je res dokončno afirmiral. To bo pokazala nova sezona. Počasi. Na tem prvenstvu je bil dober, a prihaja nova sezona, vse bo novo in bomo videli. Dovolj je star, da ve, da je danes žurka, jutri pa je nov dan. Na vrsto prihajajo nova dokazovanja, novi treningi. Te stvari ima razčiščene" je za Žurnal24 povedal Saša Dončić. 

Članki iz rubrike