Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 29.11.2015 16:16:22

Prašnikar za Večer: Katanec misli, da vse ve, in več kot deset let ni dobil pomembne tekme

Precej neznačilno za slovenske strokovnjake je Bojan Prašnikar v intervjuju za nedeljsko izdajo časnika Večer ostro obračunal s selektorjem Srečkom Katancem.

"Na žalost imam v napovedih ponavadi prav," je Prašnikar za Večerovo edicijo V Nedeljo komentiral svojo tri leta staro opazko, da je vrnitev Srečka Katanca na mesto selektorja slaba novica. "Vse, kar se je dogajalo, vse, česar nismo dosegli, je posledica tega," je še dejal nekdanji selektor. 


"Evropsko prvenstvo je bilo lažje dosegljivo kot kadarkoli prej, mi pa ne gremo nanj. Še naprej bomo drseli po lestvici Fife," je poudaril Prašnikar, ki za vse skupaj krivi ravno Katanca. Poudarja, da je Slovenija ob podobnih neuspehih v preteklosti selektorje menjala, tokrat pa ga očitno ne bo. 

"Katancu občutek že dolgo ne pomaga več, analitičen pa tako ali tako ni bil nikoli. Misli, da ne potrebuje nikogar, da vse ve. Ampak že več kot deset let težko najdeš pomembno tekmo, ki jo je dobil. Še vedno pa je poln sebe," je še med drugim povedal Prašnikar v izjemno zanimivem Večerovem intervjuju, v katerem se je ob aktualnega selektorja obregnil še na nekaj ravneh.

Članki iz rubrike