bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

Klemen Žibert Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

Cene Prevc, Martin Golob Njena.si

Je znani župnik povedal preveč - se bo Cene ...

maribor Ekipa24.si

Maribor zavit v črno: Umrl nekdanji nogometaš ...

gv
gv
0 29.05.2016 08:31:42

Zakaj ravno Cristiano Ronaldo? (video)

Cristiano Ronaldo je pojasnil, kako in zakaj je prišlo do tega, da je ravno njemu pripadla zadnja serija in odločilna v streljanju enajstmetrovk.

Cristiano Ronaldo je v finalu lige prvakov v streljanju enajstmetrovkah prispeval odločilni zadetek, po katerem je madridski Real osvojil že rekordni enajsti naslov v tem tekmovanju.


Po koncu velikega slavja na zelenici je sedmi sili pojasnil, kako je prišlo do tega, da je bil ravno on tisti, ki je moral izvajati odločilno enajstmetrovko. "Slutil sem, da bom jaz tisti, ki bo dosegel zmagoviti zadetek, zato sem prosil Zidana, če lahko jaz streljam kot zadnji," je začel 31-letni Portugalec in nadaljeval: "Osvojit 11. naslov je resnično nekaj posebnega, hkrati pa povsem zasluženo za igralce in navijače, ki nam vedno stojijo ob strani."

Po prihodu Zinedina Zidana na mesto trenerja so se v moštvu odnosi precej izboljšali, to se je poznalo tudi na zelenici, Ronaldo pa zasluge za naslov pripisuje tudi slovitemu Francozu. "Zidane je naredil odlično delo, ta naslov si zasluži, saj je pravi gospod in skromen človek. Zelo sem vesel za njega." Kakopak je zdaj portugalski nogometaš eden od favoritov za zlato žogo, s čimer pa se ne obremenjuje. "Sem najboljši strelec lige prvakov, ravno sem osvojil to tekmovanje, ampak se s tem, ali bom osvojil zlato žogo ali ne, ne obremenjujem."

Članki iz rubrike