Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 27.05.2017 09:25:41

Thomas se skuša izogniti operaciji

Reuters
Prvi zvezdnik severnoameriške košarkarske ekipe Boston Celtics, Isaiah Thomas, ki je moral zaradi poškodbe predčasno končati končnico prvenstva NBA, se skuša izogniti operaciji. Njegovi Kelti so nato brez njega na zadnjih tekmah v konferenčnem finalu pokleknili proti prvakom Cleveland Cavaliers.

Potem ko si je Thomas na drugi tekmi konferenčnega finala poslabšal poškodbo desnega kolka, ki jo je pridelal že v tretji četrtini na tekmi proti Minnesota Timberwolves 15. marca, je bilo jasno, da je letošnje končnice zanj že konec.


Thomas je novinarjem povedal, da se z zdravniki še ne more odločiti za način zdravljenja, dokler ne bo oteklina vsaj malo uplahnila. "Operacija ni prva opcija trenutno, a lahko se zgodi, da bo potrebna. Videli bomo, kako bo, ko bo enkrat oteklina malo uplahnila," je dejal Thomas.

"Ko bo boljše z oteklino, želijo zdravniki opraviti še en pregled z magnetno resonanco. Nato pa se bomo odločili, kako naprej. Upam, da mi ne bo treba na operacijo, a zavedam se, da je tudi ta na pladnju. Dolgoročno moram poskrbeti za svoje telo," je dejal zvezdnik Keltov, ki je v rednem delu sezone v povprečju dosegal po 28,9 točke na tekmo.

Značke: nba, košarka, poškodba

Članki iz rubrike