Cassano se je v istem dnevu upokojil in vrnil na zelenice

Italijanski nogometaš Antonio Cassano je zjutraj sporočil, da končuje kariero, nato pa si je premislil.  

Objavljeno
18. julij 2017 20.15
J. M.
J. M.

Verona - Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Antonio Cassano je spet poskrbel za nenavadno odločitev. Danes zjutraj je namreč napovedal svojo upokojitev, nato pa si je nekaj ur kasneje premislil in sporočil, da bo ostal član Hellasa iz Verone, ki bo tudi v novi sezoni igrall v serie A.

»Danes zjutraj sem imel trenutek slabosti. Sestal sem se z glavnim trenerjem Fabiem Pecchio in drugimi, da jim povem, da je konec. Hrepenel sem po družini, toda vodstvo Verone jo je prosilo, da pride sem. Da mi da moč za nadaljevanje. Žena mi je dejala, da me z otroci ne more gledati, kako ne igram. Dali mi bodo moč, ki je nisem imel 18 let. Sprejel bom izziv in imel noro sezono,« je po poročanju francoske tiskovne agencije AFP povedal Cassano.

Nekdanji italijanski reprezentant, ki je v svoji karieri igral za velikane kot so Roma, Real Madrid, AC Milan in Inter, nogometa ni igral vse od januarja, ko se je razšel s Sampdorio iz Genove. Prejšnji teden je podpisal pogodbo z Verono, ki bo v novi sezoni igrala v italijanski nogometni eliti.