Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

plimovanje, piran, obala, morje, poplava-2023 Svet24.si

V Sloveniji je povprečen občan zadolžen za 629 ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

STA
STA
0 20.09.2018 20:30:42

Gergeto v drugo potrdili za predsednika Združenja lige NLB

Sebastjan Gergeta je novi predsednik Združenja lige NLB. Podpredsednik RK Celje Pivovarna Laško je na današnji seji prvoligaških rokometnih klubov na sedežu Rokometne zveze Slovenije (RZS) v Ljubljani prejel enajst glasov. Današnje seje se ni udeležil predstavnik ormoškega Jeruzalema.

Predstavniki slovenskih prvoligaških rokometnih klubov so na današnji seji soglasno potrdili Gergeto za prvega moža svojega združenja. Na seji, ki je bila pred dvema tednoma v prostorih Kulturnega centra Janeza Trdine v Novem mestu pred superpokalno tekmo med Novomeščani in Celjani, ki se je končala s senzacionalno zmago dolenjskih rokometašev, se je precej zapletlo pri iskanju naslednika za Koprčana Vianeja Višnjevca, ki mu je potekel dvoletni predsedniški mandat na tem položaju.

Tedaj je šest klubov glasovalo za Gergeto, potem ko so njegovo kandidaturo podprli Celje Pivovarna Laško, Gorenje Velenje, Koper 2013, Dol TKI Hrastnik, Maribor Branik in Urbanscape Loka, šest pa za predstavnika trebanjskega Trima Dušana Šiška (Sviš Ivančna Gorica, Trimo Trebnje, Dobova, Krka, Jeruzalem Ormož in Riko Ribnica).

Značke: rokomet, sta

Članki iz rubrike