V TUJINI

Sebastian na delo 
v Avstrijo

Objavljeno 29. junij 2015 23.44 | Posodobljeno 29. junij 2015 23.45 | Piše: Roman Turnšek
Ključne besede: Sebastian

Po koncu sezone doma je šel plesat čez mejo.

Za petje nima časa. Foto: Mediaspeed.net

Če poslušalci še vedno čakajo, kdaj se bo pred leti eden najbolj priljubljenih slovenskih pevcev Sebastian končno spet spravil v glasbeni studio, pa ljubiteljem plesa tega ni treba. Nasprotno. Štajerec namreč pleše, njegovi plesni družini pa se poleg odraslih pridružujejo tudi vse mlajši navdušenci.

Sebastianova plesna šola je pravkar končala že 12. letno produkcijo, ki jo je z dveurnim šovom predstavilo kar 164 plesalcev generacije 2014/15, na nastopu pa so se jim pridružili tudi koreografinji Danaja in Sanja, Sugar Dolls in nova street performance skupina Flawless.

Kot vsakič se je zavrtel tudi Sebastian. Po lanski izjemni izvedbi plesne točke iz filma Umazani ples, ko sta s soplesalko prejemala povabila v tujino, so tokrat izbrali nekaj povsem drugačnega. »S svakinjo Danielo sva dobila idejo, da obudiva spomine na najine skupne nastope pred leti. Plesala sva v prvem televizijskem tekmovanju Zvezde plešejo in ideja obuditi najina plesna združenja se nama je zdela odlična! Pa tudi malce naju je dajala radovednost, ali še znava in zmoreva,« se pošali. Letos so bili tako navdušeni zlasti ljubitelji dunajskega valčka, sambe in rumbe.

Kljub koncu plesne šole pa sezone za Sebastiana še ni konec, saj v Avstriji vodi plesne delavnice v športnem kampu. Po vrnitvi domov bo na vrsti krajši oddih, najverjetneje jo bo ucvrl kam daleč na tuje, nato pa sledijo priprave na novo sezono, ko bo v njegovi ponudbi še plesni vrtec za otroke, starejše od treh let. 

Deli s prijatelji