stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

gv
gv
0 29.06.2016 11:58:31

Francoz naslednik Roya Hodgsona?

Reuters
Številni angleški mediji danes poročajo, da naj bi si tamkajšnja nogometna zveza na položaju selektorja želela francoskega stratega, ki je že stari znanec angleških nogometnih zelenic.

Anglijo je po novem velikem neuspehu na evropskem prvenstvu zapustil selektor Roy Hodgson, vodstvo angleške zveze pa je v intenzivnem iskanju njegovega naslednika. Kot v današnjih izdajah poročajo številni otoški dnevniki, bi se lahko iskanje novega stratega krepko zavleklo, med tistimi, ki so visoko na spisku želja vodstva, pa je trener Arsenala Arsene Wenger.

Slednji je na čelu londonskega velikana že vse od leta 1996, njegova era pa naj bi se pri Arsenalu počasi zaključevala. To naj bi želeli izkoristiti pri zvezi, toda možnosti, da bi se Wenger za selitev odločil tik pred začetkom nove sezone angleške premier lige, se zdijo zelo majhne.

wenger
Arsene Wenger
Reuters

Angleški mediji tako še dodajajo, da naj bi bila ena od možnosti tudi Gareth Southgate, ki trenutno bdi nad angleško reprezentanco U-21, vsekakor pa bo moral biti Hodgsonov naslednik znan do 4. septembra, ko Anglijo čaka prva tekma kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2018. Takrat se bo pomerila s Slovaško, dober mesec kasneje pa se bo v Sloveniji v sklopu kvalifikacij pomerila tudi z našo izbrano vrsto.

Značke: wenger, anglija

Članki iz rubrike