Šport > Nogomet
18 ogledov

Ronaldo ne bo zapustil Reala

Christiano Ronaldo EPA
Christiano Ronaldo je v Realu srečen in ne želi zapustiti kluba. Čeprav je odkrito podpiral nekdanjega trenerja Ancelottija, z madridskim klubom in predsednikom Reala Florentino Perezem nima nobenih težav.

Že pred prihodom novega trenerja Rafaela Beniteza v madridski Real so se začele govorice o slabih odnosih med Christianom Ronaldom in vodstvom kluba. Ob prihodu španskega trenerja pa so mediji že poročali o tem, da portugalski napadalec razmišlja o odhodu iz kluba kraljevih.

Pred nekaj meseci je jezni Christiano Ronaldo medijem zabrusil, da do konca sezona ne bo več dajal izjav. Preveliko je bilo razočaranje Ronalda, da z Realom letos ni osvojil nobene lovorike. Po odhodu trenerja Carla Ancelottija, ki ga je Ronaldo odprto podpiral, pa so se razširile govorice, da bo Portugalec zapustil klub, saj naj bi bil z vodstvom kluba na bojni nogi.

Sedaj je Ronaldo prekinil svoj molk in spregovoril za portugalski športni časopis A Bola. "Želim si, da bi govorice prenehale in bi me mediji vsaj za kratek čas pustili pri miru. Poročanja, da sem želel ustvariti konflikt med mano in Real Madridom, so napačna. Zelo sem srečen v moštvu najboljšega kluba sveta, zelo sem osredotočen in prepričan v novo sezono polno uspehov," je povedal Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.