Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 21.02.2018 15:26:58

Pregovorno mrki Igor Bišćan poskrbel za SALVE SMEHA: Če sem zadovoljen z okrepitvami? No, želel bi si, da bi se nam pridružil tudi ...

www.alesfevzer.com
Igor Bišćan je na tiskovni konferenci nasmejal prisotne novinarje.

Olimpijo je v zimskem prestopnem roku okrepilo pet nogometašev, v naslednjih dneh se bo zmajem morda pridružila še šesta okrepitev. No, prihod nigerijskega napadalca Chineduja Udechukwuja zaradi večjega števila razlogov močno visi v zraku, kljub vsemu pa Igor Bišćan pravi, da je s tem, kakšno moštvo ima na voljo, zadovoljen. Toda vseeno je hrvaški strokovnjak na današnji tiskovni konferenci kluba iz Ljubljane poskrbel za salve smeha med prisotnimi novinarji.

Ko so predstavniki sedme sile Bišćana pobarali o tem, ali bi si v ekipi želel še kakšnega novinca, je pregovorno mrki trener pokazal, da se zna tudi pošaliti. "Koga bi si želel? Jasno. Želel bi si, da bi imel v ekipi tudi Lionela Messija!" je dal jasno vedeti Bišćan, a si ni mogel kaj, da se na njegovem obrazu ne bi pričaral nasmešek. Eden redkih, če lahko dodamo. Zvezdnik Barcelone bo seveda ostal, kjer je, torej na Camp Nouu, ali bo Olimpija vseeno dorasla spomladanskim izzivom, pa bomo seveda šele videli.

barcelona messi
Reuters

Članki iz rubrike