požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

jb
jb
0 30.04.2017 07:16:35

Kakšna smola, kakšen nesrečnež! Nik Kapun spet poškodovan, noga je sicer druga, toda ...

Grega Wernig
Največji osmoljenec sobotnega večnega derbija je bil Nik Kapun.

Večni derbi se je kakopak končal šele po 90 minutah sila izenačene bitke, toda za Nika Kapuna je bilo tekme med Olimpijo in Mariborom konec že precej prej. Uradno po štirih minutah, ko je bil zamenjan, sicer pa že po vsega 30 sekundah. Da, vsega pol minute je bilo dovolj, da je nekdanji mladi reprezentant Slovenije spet staknil hudo poškodbo. Nastradal je njegov gleženj, v tem trenutku kakopak še ni povsem znano, za kako resno poškodbo gre, toda ljudje iz zdravstvene službe Olimpije so nam po tekli zaupali: "Ne kaže najbolje!" Da je nekaj na tem, je bilo moč videti tudi, ko je Kapun po tekmi iz garderobe odšepal sila počasi in ob prisotni vidni bolečini ob prav vsakem koraku ...


Sreča v nesreči je vsaj, da si Kapun ni poškodoval gležnja na tisti nogi, ki ga je od nogometa že oddaljila za skoraj leto dni. Tedaj je imel hude težave z ahilovo tetivo, kaj natanko si je tokrat poškodoval, bo pokazal šele podrobni pregled, ki ga bo Kapun kakopak opravil že dokaj hitro. V upanju, da sezone zanj vendarle ni še konec in da se na stranski tir ne bo vrnil zdaj, ko je končno le pozabil na enoletno kalvarijo in začel tudi spet redno igrati.

Dodajmo, da je Kapuna včeraj zamenjal Blessing Eleke, ki pa konca derbija prav tako ni dočakal na zelenici. Tudi Nigerijec je bil namreč zamenjan zaradi zdravstvenih težav, vendarle pa naj njegova poškodba ne bi bila nič posebnega.

Članki iz rubrike