Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 25.05.2017 17:43:54

Uradno: Člana prve postave zapuščata Manchester City

Reuters
Že nekaj časa je jasno, da Pablo Zabaleta v prihodnji sezoni ne bo več član Manchester Citjya, saj mu poteče pogodba s sinjemodrimi, ki je nočejo podaljšati.

Po njegovi poti pa bosta odšla še dva člana udarne enajsterice. Klub je namreč potrdil, da se bo razšel tudi z Gaelom Clichyjem in Jesusom Navasom, ki jima prav tako poteče pogodba s klubom.


Navas se tako poslavlja po štirih letih, Clichy pa po šestih. Po informacijah, ki prihajajo z Otoka, se bo Navas pogovarjal s Sevillo, kjer bi utegnil nadaljevati kariero. Torej v klubu, iz katerega je julija 2013 prišel v Manchester, City je takrat zanj odštel 20 milijonov evrov odškodnine. "Užitek je bil sodelovati z Jeususom. Je garač in pravi profesionalec z veliko željo po zmagovanju, kar se je videlo vsak dan. V tej sezoni je večkrat pokazal, kako vsestranski je, saj je odlično opravljal vlogo osrednjega branilca. Pri naslednjem prestopu mu želim vse najboljše," je 31-letnega Navasa pohvalil Cityjev športni direktor Txiki Begiristain.

Naasov vrstnik Clichy pa je bil v Cityju od leta 2011, ko je za slabih osem milijonov evrov prišel iz Arsenala. Kje bo nadaljeval svojo pot, pa še ni znano.

Članki iz rubrike