ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 30.04.2016 15:27:27

Obupani Ronaldo je za pomoč prosil - Barcelono

Reuters
Zvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo je zadnji dve tekmi svojega moštva izpustil zaradi poškodbe mišice, ki jo je utrpel v izdihljajih prvenstvenega srečanja z Villarrealom.

Galaktike v sredo čaka izjemno pomemben obračun, saj bo takrat na sporedu povratna tekma polfinala lige prvakov z Manchester Cityjem.

Prvih devetdeset minut dvoboja se je na Otoku končalo brez zadetkov, v klubu so pričakovali, da bo portugalski reprezentant nastopil že na tej tekmi, toda pregled v Angliji je pokazal, da je njegova poškodba težja kot so Madridčani pričakovali. Zdaj se celo zdi, da bo moral izpustiti tudi sredino srečanje.

Zanimivo je, da je po pregledu v Angliji opravil še enega v Madridu in to očitno storil brez vednosti kluba, saj je po njem parkirišče pred bolnišnico zapustil kar v prtljažniku avtomobila.



Ronaldo je resnično povsem obupan in se želi čim prej vrniti na zelenice. Ker je (podobno kot njegovi soigralci) že pred časom izgubil zaupanje v Realovo zdravniško službo, se je po pomoč zatekel drugam.

Po informacijah, ki prihajajo iz Španije, je za navijače Reala storil nekaj neverjetnega, med drugim je stopil v stik z zdravniškim osebjem največjega rivala - Barcelone -, kjer naj bi dobil drugo mnenje o stanju svoje poškodbe. Ronaldo se zelo dobro zaveda, da imajo Katalonci odlične strokovnjake, zato naj bi se tudi odločil za takšno potezo.

Zdi se, da je Ronaldo resnično pripravljen storiti vse, da bi se v sredo lahko normalno pojavil na igrišču, pri tem pa mu prav nobene težave ne povzroča niti to, da se je za nasvet obrnil k najhujšemu tekmecu.

Članki iz rubrike