900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 17.11.2018 20:41:47

OJOJ, kam si pa ti streljal, MITROVIĆ??? Srbski reprezentant UNIČIL PANENKO in se NORČEVAL iz sebe! (video)

Reuters
Nocoj sta se v ligi narodov pomerili Srbija in Črna gora, dvoboj so z 2:1 dobili favorziriani domačini, po tekmi pa se največ govori o katastrofalno izvedeni enajstmetrovki Aleksandra Mitrovića.

Štiriindvajsetleni napadalec Fulhama je v 38. minuti dobil priložnost, da iz najstrožje kazni Srbe popelje v vodstvo s 3:0. Toda to je naredil tako slabo, da se je po tekmi še sam čudil.

Mitrović je namreč nasprotnega vratarja poizkušal premagati s panenko, vendar to storil tako slabo in nespretno, da ni bil niti blizu uspehu. Žoga je zletela visoko prek gola. Po srečanju je Mitrović kljub temu dobro razpoložen stopil pred novinarje. "Nisem načrtoval, želel sem streljati v nasprotno stran, vendar sem videl, kako se je vratar vrgel in sem se odločil poizkusiti. Niti sam ne vem, kaj sem želel. Ko bi vsaj malo zgrešil, ne pa deset metrov. Nisem želel, ne vem, kaj se mi je zgodilo. Pomislil sem, 'joj, ne', ko sem udaril po žogi, sem vedel, da ne bom zadel. Včeraj sem gledal Nizozemsko in Depaya, kako je spodkopal žogo, pa sem želel tudi sam. Nikoli več," je razložil Mitrović.



Ko mu je eden od novinarjev dejal, da je močen človek, je Mitrović s svojim odgovorom nasmejal vse prisotne: "Prej bi rekel, da sem neumen, kot močen." Na Mitrovićevo srečo pa ta blamaža ni bila usodna za njegovo reprezentanco, ki je na koncu le vknjižila tri točke.

Posnetek zgrešene enajstmetrovke si lahko ogledate TUKAJ (tretji video).

Članki iz rubrike