andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

ku
ku
4 24.10.2017 09:05:53

NOR večer Gorana Dragića: Miami popeljal do zmage, bil vpleten v VROČ PRETEP, po koncu pa NAVDUŠIL z izjavo o 'svojem' pretepaču (video)

Za Goranom Dragićem je še en zelo uspešen večer v NBA, tokrat je bil njegov Miami s 104:93.

Kapetan slovenske reprezentance tudi čez lužo že bruha ogenj. Po tem, ko je Miami sezono začel s porazom na gostovanju pri Orlandu, je serijo šestih zaporednih domačih tekem začel z dvema zmagama. Najprej je padla Indiana, ponoči pa še Atlanta. V naslednjih dneh ga v dvorani Airlines čakajo še San Antonio, Boston, Minnesota in Chicago.

Drugo tekmo v nizu je zaradi težav s kolenom izpustil prvi strelec in skakalec Miamija na uvodnih dveh tekmah Hassan Whiteside, več točk od Dragića pa je tokrat dosegel Wayne Ellington - 20. Dragić je igral 32 minut, iz igre je metal 7:16 oziroma 43-odstotno, na koncu pa je bil z 19 točkami (6 asistenc) drugi najučinkovitejši košarkar svoje ekipe. "Lepo je videti, da znamo priti do visokih prednosti, se pravi tudi dvajsetih točk naskoka, ko bomo napredovali, pa bomo to razliko znali tudi zadržati. Tokrat v napadu nismo bili najbolj natančni, a smo z obrambo, predvsem v zadnji četrtini, ohranili razliko in prišli do zmage. Lepo je tudi videti razigrane soigralce," je dejal Dragić.

Čez lužo pa še kako odmeva incident, v katerega je bil vpleten tudi Goran Dragić. Z njim je namreč želel fizično obračunati Taurean Prince, ki je Dragića najprej udaril, da ne bi prišlo do še hujšega spopada, pa so se vmešali košarkarji obeh ekip. Ne le s svojo hladnokrvnostjo po tem, ko se je Prince spravil nanj, Dragić je še enkrat več navdušil tudi s svojo izjavo po tekmi, ko so ga vprašali glede incidenta: "Ker je njegov priimek Prince, morda misli, da je član kraljeve družine." 

Članki iz rubrike