Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
20. 2. 2018,
14.55

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07

Natisni članek

TV-serija kriminalna drama Pickbox TV Telekoma Slovenije

Torek, 20. 2. 2018, 14.55

4 leta, 6 mesecev

Televizija Telekoma Slovenije

Kriminalne poslastice za ljubitelje serij #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,07
Kriminalne serije studia Canal v videoteki Pickbox

Predstavljamo vam štiri vrhunske serije produkcijske hiše Studio Canal, ki si jih boste lahko ogledali v videoteki Pickbox in za katere smo prepričani, da vas bodo prikovale pred male zaslone.



ŽE NA VOLJO V VIDEOTEKI PICKBOX


Brez madeža (Spotless)
Za ogled napovednika kliknite na zgornjo fotografijo!

Jean Bastiére (Marc-André Grondin) je običajen družinski človek, ki se preživlja s čiščenjem krajev zločina. Če odmislimo njegovo nenavadno službo, živi umirjeno življenje z ženo Julie (Miranda Raison) in dvema otrokoma.

Jeanovo življenje pa se postavi na glavo, ko vanj znova vstopi njegov značajsko povsem različen polbrat, nepomemben kriminalec Martin (Denis Ménochet). Ta Jeana prosi, da mu pomaga pri navidezno preprostem zločinu, toda stvari se kmalu zapletejo ...


KMALU NA VOLJO V VIDEOTEKI PICKBOX


Peterka (The Five)

Kriminalne serije studia Canal v videoteki Pickbox | Foto:

Serija, pod katero se je podpisal slaven newyorški pisatelj trilerjev in misterijev Harlan Coben, se začne s skrivnostnim izginotjem petletnega Jesseja Wellsa. Dečka so nazadnje videli njegov starejši brat in njegovi trije prijatelji, nato pa je za njim izginila vsaka sled.

20 let pozneje detektiv Danny med preiskavo umora prostitutke na kraju zločina najde Jessejev DNK. Bo skrivnost izginotja njegovega brata vendarle razkrita?

Še zanimivost: serijskega morilca in pedofila Jacoba Marosija, ki ga sumijo umora Jesseja, igra legendarni hrvaški igralec s slovenskim potnim listom Rade Šerbedžija.


Agenti hladne vojne (The Company)

Kriminalne serije studia Canal v videoteki Pickbox | Foto:

Tri prijatelje z univerze Yale, ki pripadajo generaciji 1954, takoj po koncu študija vpokličejo v tajne službe svojih držav kot vohune. Ti v naslednjih letih sodelujejo pri nekaterih največjih zgodovinskih trenutkih, kot so madžarska revolucija, kriza v Prašičjem zalivu in razpad Sovjetske zveze.

Ta z emmyjem nagrajena in za zlati globus nominirana serija temelji na knjižni uspešnici Roberta Littlla, v njej pa igrajo trije vrhunski igralci – Michael Keaton (Birdman), Chris O’Donnell (Batman in Robin) in Alfred Molina (Spider-Man 2).


Polnočno sonce (Midnight Sun)
Za ogled napovednika kliknite na zgornjo fotografijo!

Zgodba serije je umeščena v švedsko meste Kiruna, kjer sonce poleti skoraj nikoli ne zaide. Ko tam umorijo francoskega državljana, v mesto prispe francoska detektivka (Leila Bekhti), da bi skupaj s svojim sodelavcem (Gustaf Hammarsten) raziskala umor.

Serija, pod katero sta se podpisala scenarista hvaljene skandinavske uspešnice Most Måns Mårlind in Björn Stein, je na podelitvi nagrad C21 Drama Award osvojila nagrado za najboljšo tujo dramo.



Kako gledati Pickbox?

Skandinavske serije in druge vsebine Pickboxa so na televiziji Telekoma Slovenije na voljo na programskem mestu 242*, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte