Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
32 18.07.2017 15:47:17

Zlatko Zahović pred Zrinjskim: Vem, kaj res potrebujemo! In to v klubu tudi počnemo ...

Drago Wernig - TAKA
Športni direktor vijoličastih verjame v ugoden razplet povratnega obračuna s prvakom BiH, a hkrati opozarja, da ne bo lahko.

"Vsi se veselimo še enega velikega evropskega večera v Ljudskem vrtu. Moram reči, da je v klubu popolna mobilizacija. Ne glede na odličen rezultat, ki ga imamo, se zavedamo, da nas čaka še ena zelo zahtevna tekma," v pričakovanju povratnega dvoboja z Zrinjskim opozarja Zlatko Zahović in poudarja: "Za še en pozitiven rezultat bomo potrebovali pomoč s tribun in zbranost na najvišji ravni. V mislih je samo Zrinjski, saj vemo, da so evropske tekme po kvaliteti in čustvenem naboju nekaj drugega. Razmišljamo pozitivno, ampak vemo, da ni enostavno zmagati v dvobojih na mednarodnem prizorišču. Zrinjski je odlična ekipa, na poti do zmage smo v Mostarju precej trpeli. Kakovost je na naši strani, toda poudarjam – potrebna je popolna mobilizacija."

Odziv navijačev ob preprodaji vstopnic razkriva, da bodo tribune dobro zasedene. "Ljudje so prepoznali neko novo zgodbo, mlade fante z veliko energije in želje po dokazovanju. Ekipa je odlična, v razvojni fazi dela velike korak naprej. Ljudski vrt pa je tisti, ki nam z našimi navijači daje dodaten motiv. Prinašajo to, za kar se igra nogomet in prepričan sem, da bodo še enkrat pomagali ekipi do želenega rezultata," je še povedal športni direktor vijoličastih.

Članki iz rubrike