Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

gv
gv
14 26.03.2017 11:15:29

Zabavno ali predrzno? Kdo je šaljivec, ki je v Planici poljubil Prevca? Kaj mu je zabrusil Prevc? (video)

Tit Košir
Sobotna ekipna tekma v Planici je imela za Petra Prevca tudi sila nenavaden vložek, ki pa ga v neposrednem televizijskem prenosu ni bilo moč videti.

Sobotna ekipna tekma v Planici je minila v znamenju zmage Norvežanov in pa seveda predrzneža, ki je v izteku letalnice obiskal Petra Prevca. Šaljivec je preskočil varnostno ograjo, slovenskega smučarskega junaka presenetil od zadaj in mu podaril poljub. Prevc je bil seveda močno presenečen, številne pa je zanimalo, za kaj se je sploh šlo.

Gre za 23-letnega Dolenjca Žigo Papeža, ki živi v Ljubljani. Sam je velik športni navdušenec in teniški trener, za Sportal pa je pojasnil, kakšen je bil sploh njegov namen. "Ukvarjam se s komedijantstvom. Na spletnih omrežjih objavljam skeče in skrite kamere. Zadeva je ljubiteljska. Dejal sem si, da bi jo lahko spravil na višjo raven in morda dobil kaj sponzorskega denarja. Prišel sem na idejo, da bi spravil v smeh Petra Prevca. Po zadnji sezoni ga zelo kritizirajo. Ker se od mladih nog ukvarjam s športom, vem, kako se počuti. Zato sem želel to obrniti na smeh in pokazati, da ima privržence," je med drugim povedal Papež in pojasnil, kaj mu je ob nenavadnem srečanju zabrusil Prevc: "Povsem pričakovan. Takšen, kakršen je njegov značaj. Bil je umirjen. Vprašal me je, kaj sploh delam tukaj. Ni bilo začudenih pogledov ali konkretnega šoka. Ni se ustrašil, ampak hitro dojel, da mu nočem nič slabega."

Značke: planica, prevc, peter

Članki iz rubrike