hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 01.07.2016 20:13:22

Ibri 200.000 na teden

Reuters
V četrtek je švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović sporočil svetu, kje bo nadaljeval kariero, to pa je danes postalo uradno.

Štiriintridesetletni napadalec je novi član angleškega Manchester Uniteda, s katerim je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za eno leto. Na Old Trafford je prišel kot prosti igralec.
Po evropskem prvenstvu, zadnjem reprezentančnem tekmovanju za Ibrahimovića, in nekaj dneh odmora je Šved bosanskih korenin na družbenih omrežjih zapisal: "Čas je, da svet izve. Moja naslednja destinacija je Manchester United."

Rdeči vragi so danes ob kratkem videu z Ibrahimovićem zapisal "To je Zlatanov čas", nekaj minut kasneje pa njegov prihod razkrili na spletni strani.



"Navdušen sem, da sem se pridružil Manchester Unitedu, veselim se igranja v premier ligi. Ni treba poudarjati, da komaj čakam sodelovanje z Josejem Mourinhem. Je fantastičen trener, pripravljen sem na nov in navdušujoč izziv. Skozi kariero sem do zdaj užival in imam nekaj lepih spominov. Zdaj sem pripravljen, da nove spomine ustvarim v Angliji," je povedal Ibrahimović, ki naj bi po poročanju britanskih medijev tedensko zaslužil 200.000 funtov.

Ibrahimović je bil od leta 2012 član francoskega Paris Saint Germaina, za katerega je v 180 tekmah dosegel 156 golov. Nekdanji član Milana, Barcelone, Interja, Juventusa, Ajaxa in Malmöja bo prvič zaigral v premier ligi, do prihoda na Otok pa je v 15 sezonah osvojil 13 naslovov državnih prvakov v štirih različnih državah.

Članki iz rubrike