ris, slovenija Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ku
ku
3 25.09.2017 08:24:36

NORO! Poglejte TO potezo legendarnih Bikov! Potrebujete dodaten dokaz, da CHICAGO BULLS na naboru ciljajo na LUKO DONČIĆA?

FIBA
Slovenski čudežni deček bo naslednje poletje tema številka ena v ligi NBA in prihajajočem naboru. O tem ni nobenega dvoma.

Analitiki, ogledniki in novinarji so si enotni, da je 18-letnik preskočil vse svoje konkurente in pristal na vrhu želja kar se tiče nabora. Tako menijo pri ESPN-u, tako menijo pri Bleacher Reportu, dveh priznanih ameriških spletnih medijskih hišah, ki Dončića dvigujeta v nebo.

Mnogi so bili presenečeni, ko so slišali, da naj bi v boj za prvi izbor na naboru šel tudi Chicago. Zdaj pa smo dobili nov dokaz, da si tudi biki, kjer je nekoč kraljeval Michael Jordan, želijo mladega Slovenca za začetek transformacije franšize.

In ta dokaz je, da je njihov edini zvezdnik izpogajal odkup pogodbe, ki bi mu morala v tem letu prinesti 23,8 milijonov evrov. Dwyane Wade se je odrekel 8 milijonom, Chicago pa je njegovo pogodbo enostavno odpisal in mu plačal preostanek. Tako je Chicago še precej slabši v boju z ostalimi ekipami v ligi, kar pomeni, da napoved o zadnjem mestu v ligi, ki prinaša najboljši izbor na naboru, ni iz trte izvita. 

In ker je Luka Dončić po vseh merilih oglednikov in analitikov postavljen na prvo mesto, so sanje košarkarskih privržencev o dresu bikov na ramenih mladega zvezdnika Reala postale realnejše.

Značke: košarka, dončić, nba, wade

Članki iz rubrike