Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
19. 2. 2018,
15.55

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,15

1

Natisni članek

Sylvester Stallone smrt potegavščina laži

Ponedeljek, 19. 2. 2018, 15.55

6 let, 2 meseca

Splet preplavila lažna novica o smrti Sylvestra Stallona

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,15

1

Sylvester Stallone | Foto Getty Images

Foto: Getty Images

Oboževalci legendarnega hollywoodskega igralca so zgroženi, kajti na spletu se je pojavila novica, da je njihov idol Sylvester Stallone tragično umrl. Družbena omrežja so preplavili z vprašanji, ali je to resnica ali še ena neokusna šala oziroma laž, ki se je igralcu pripetila že pred letom dni in pol. In kot je sam igralec potrdil, je res šlo za neslano šalo.

Septembra 2016 se je prvič zgodilo, da je splet preplavila novica o smrti legendarnega igralca Sylvestra Stallona. Mrtvega naj bi ga našli na njegovem domu v Los Angelesu. Takrat so njegovi zvesti oboževalci na Facebooku in Twitterju užaloščeni objavljali črno-bele fotografije svojega idola s pripisi "Počivaj v miru" – vse skupaj zaradi članka na neki spletni strani, ki je za mrtve razglasila še druge, sicer nadvse žive in zdrave zvezdnike, kot so Vin Diesel, Angelina Jolie, Nicolas Cage in Jim Carrey, poroča britanski portal Metro.

Da gre zgolj za nadvse neslano šalo, je takrat s svojo fotografijo, ki jo je objavil na družbenih omrežjih, potrdil sam Sylvester Stallone in dokazal, da je še kako živ. Dodal je, da je le še ena žrtev grozljive spletne potegavščine.

Zdaj pa se je novica o smrti 71-letnega zvezdnika znova pojavila, zanj naj bi bil usoden rak na prostati. A tokrat so se njegovi oboževalci odzvali drugače kot pred letom in pol, poroča The Sun. Mnogo jih je novico takoj označilo za še eno neslano internetno prevaro.

"Torej so se te bolne internetne prevare znova pojavile. Sylvester Stallone ni mrtev!!!" "O, moj Bog, mislil sem, da je Sylvester Stallone umrl!! Sovražim internet." "Je Sylvester Stallone res mrtev ali je to spet potegavščina?" To je le nekaj od številnih objav na družbenih omrežjih, ki so sledile novici o igralčevi smrti. Našli pa so se tudi takšni, ki so tragični vesti verjeli in se na družbenih omrežjih že poslavljajo od legendarnega igralca. Nekaj objav lahko pogledate še spodaj.

Nekaj ur po objavah se je na svojem Instagramu oglasil tudi igralec, ki je zapisal, da je živ in zdrav ter pozval svoje sledilce, naj "to bedarijo igrnorirajo".

 

Please ignore this stupidity… Alive and well and happy and healthy… Still punching!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Ne spreglejte