Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 11. 2018,
13.22

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Špas teater

Natisni članek

advertorial gledališče zabava Špas teater

Ponedeljek, 12. 11. 2018, 13.22

2 meseca, 1 teden

Letos na drugačno zabavo s sodelavci in prijatelji

Vsebino omogoča Špas teater
smeh zabava kino gledališče

Ko boste letos organizirali praznično srečanje s sodelavci ali prijatelji, presenetite in poskrbite za nepozaben večer, poln smeha in zabave.

Predpraznični čas je idealna priložnost, da s sodelavci ali prijatelji okrepimo medsebojno zaupanje. Zakaj jih ne bi letos namesto na tradicionalno zabavo povabili na ogled ene od broadwayskih megauspešnic, ki podirajo rekorde in dosegajo največjo gledanost na najbolj opevanih odrih na svetu. Tako lahko optimistično stopimo novemu letu naproti.

Recept za megazabavo

Menopavza | Foto:

Izberimo eno od številnih predstav, ki jih ponuja Špas teater. Na voljo imamo komedije, stand-up nastope in broadwayske hite. Toliko že poznamo svojo družbo, da bomo vedeli, kaj jo najbolj zabava.

Boste rezervirali veliko število vstopnic ali morda kar celotno dvorano?

gumb pošlji povpraševanje | Foto:

Slačifantje, ki bodo razburkali našo domišljijo

Dame izbirajo | Foto: Špas teater Foto: Špas teater

Dame izbirajo (Ladies Night, predstava je v bosanščini) je balkanska različica svetovne megauspešnice The Full Monty in je popolnoma razprodala vseh deset predstav na zadnji slovenski turneji. Že več mesecev navdušuje tudi občinstvo zunaj naših meja.

V predstavi igra osem trenutno najbolj iskanih sarajevskih igralcev, ki se odločijo, da bodo začeli nastopati kot slačifantje. Zgodba je sicer znana, a nas zato nič manj ne nasmeje. Solze smeha so zagotovljene.

Režija: Admir Glamočak

Igrajo: Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fajzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Sanjin Arnautović

kupi zdaj | Foto:

 

Zreli ženski humor, ki nikoli ne razočara

 

Menopavza | Foto: Špas teater Foto: Špas teater

Menopavza po knjižni uspešnici Jeanie Linders je noro zabaven muzikal o dramatičnosti menopavze in ženskem prijateljstvu.

Štiri zrela dekleta, ki jih igrajo Helena Blagne, Zvezdana Mlakar, Urška Vučak Markež in Salomé, se na odru znajdejo na razprodaji perila in gledalcem brez dlake na jeziku približajo vse zabavne tegobe teh občutljivih let. Tudi moški se strinjajo, da jih je ogled predstave Menopavza noro nasmejal.

Predstava, ki podira tabuje, ima za seboj že 17 uspešnih let na Broadwayu, "podložena" pa je z velikimi hiti iz 70., 80. in 90. let.

kupi zdaj | Foto:

 

VIDEO: Zvezdana Mlakar in Urška Vučak Markež v oddaji Dan:

Vabljeni tudi moški

Dekliščina | Foto: Špas teater Foto: Špas teater

Dekliščina (Girl's Night Out) je seksi komedija, začinjena s pikantnimi dialogi, ki poskrbijo za smeh od začetka do konca predstave. Dekliščina je ritual, ko dekletom ob prehodu v zakon popustijo vse zavore in se šaljivi zapleti vrstijo drug za drugim. Čeprav so na dekliščino poleg vročih slačifantov povabljene samo prijateljice, je dekliščina v Špas teatru zabava za oba.

Režija: Violeta Tomič

Igrajo: Tadej Pišek, Urška Vučak Markež, Nataša Ralijan, Maja Martina Merljak, Lara Jankovič, Jernej Čampelj, Sebastjan Starič in Jože Doberšek

kupi zdaj | Foto:

Tajni agent v rumeni uniformi

Pismo rosno | Foto: Špas teater Foto: Špas teater

Pismo rosno, vsega je kriv poštar… je

nova uspešnica Špas teatra, ki jo je ustvaril neprekosljivi tandem Marko Pokorn in Boris Kobal, ki zasije v vlogi poštarja Slavka Goloba, tajnega agenta v rumeni uniformi. V osebni izpovedi nas bo z vso strastjo prepričal, da je poštar eden najbolj karakternih poklicev.

Boris Kobal, ki v zadnjih letih navdušuje z odličnimi stand-up nastopi, in Marko Pokorn, ki je napisal besedila za kultno Kliniko Tivoli, Našo malo kliniko in številne druge, sta pred desetimi leti ustvarila uspešnico Kdo vam je pa to delu?.

Avtorja: Marko Pokorn, Boris Kobal

Režija: Boris Kobal

kupi zdaj | Foto:

Avtobiografska monokomedija

Moška copata | Foto: Špas teater Foto: Špas teater

Moška copata priznanega stand-up komika Ranka Babića ima po treh letih za seboj že 350 ponovitev, pa se občinstvo še vedno ni naveličalo.

Za to avtobiografsko monokomedijo se je Ranko vživel v vlogo moškega, ki pomaga pri gospodinjskih opravilih in ki mu v medosebnih odnosih nič ni tuje ter nima nobenih predsodkov, ko je treba razpravljati o najintimnejših skrivnostih vsakega moškega.

Ranko Babić je kot komik začel z Mikijem Bubuljem v šovu B & B Show, leta 2004 pa je začel nastopati v predstavi Izbrisani. Gledali smo ga kot Jožeta v seriji Kursađije in kot Ibra v seriji Ena žlahtna štorija.

Scenarij in igra: Ranko Babić

kupi zdaj | Foto:

Družinski muzikal za vse generacije

Madagascar | Foto: Špas teater Foto: Špas teater

Madagascar je pustolovski muzikal po navdihu Dreamworksove risanke, ki bo navdušil vse ljubitelje glasbe, plesa in gledališča. Živali, ki so se odločile, da bodo zapustile newyorški živalski vrt, se na koncu dneva znajdejo na divji zabavi na plaži Madagaskarja in si privoščijo največjo pustolovščino do zdaj.

Avtorica koreografije je Mojca Horvat, za vrhunsko glasbeno izvedbo je poskrbel Simon Dvoršak, igralce pa je vokalno pripravljala Eva Černe. Predstava je nastala v koprodukciji z NAGP d.o.o.

Igrajo: Gašper Rifelj, Irena Yebuah Tiran, Jan Bučar, Nejc Simčič, Lea Bartha, Blaž Vrbič, Nejc Lisjak, Danaja Koren, Srđan Milovanović in drugi

Režija: Eva Hribernik

kupi zdaj | Foto:

 

Spored predstav je na voljo na spletni strani Špas teatra.

Rezervacije sprejemajo na e-mailu: marketing@spasteater.com ali na mobilni številki 040 33 33 39.

Ne spreglejte