Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 9. 2018,
14.51

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča adidas

Foto: adidas

Natisni članek

tek športna oprema adidas advertorial

Ponedeljek, 24. 9. 2018, 14.51

2 meseca, 1 teden

Odprla se je prva pop up trgovina adidas TERREX pri nas

Novo v Sloveniji - edinstvena trgovina v ljubljanskem nakupovalnem središču

Vsebino omogoča adidas

Foto: adidas

V ljubljanskem nakupovalnem središču Citypark je adidas TERREX za en mesec odprl prvo pop up trgovino, ki na enem mestu ponuja pester izbor oblačil in opreme za športe na prostem. Trgovina bo ekskluzivno odprta do 15. oktobra, vsak nakup nad 50 evrov pa bo nagrajen s privlačnim darilcem.

adidas TERREX POP UP | Foto:

Pop up trgovina adidas TERREX je posebna v tem, da prinaša edinstveno izkušnjo fizičnega in spletnega prostora, svojim obiskovalcem pa ponuja neposredno interakcijo z blagovno znamko adidas in najboljšo izbiro opreme TERREX v Sloveniji. V vrhunski outdoor opremi, izdelani s pomočjo pametne tehnologije, svoje osebne rekorde že vrsto let podirajo številni pohodniki, trail tekači, gorski kolesarji in drugi ljubitelji narave.

Med njimi so eden naših najboljših trail tekačev Luka Kramarič ter priljubljeni outdoor digitalni vplivneži Deja Jakopič, Matic Novak in Alenka Klinar, ki so na uradnem odprtju pop up trgovine predstavili svoje najljubše kose adidas TERREX za jesen in zimo.

Z obiskovalci so delili svoje gorske podvige in pomembne preizkušnje ter ob tem izpostavili pomen ustrezne opreme, ki nas obvaruje ne glede na teren in vremenske razmere.

Fotogalerija
1 / 4

Svoj kos adidas TERREX lahko osvojite tudi vi!

Za vse ljubitelje razgibanega terena in narave je adidas TERREX pripravil digitalno nagradno igro. Vsak posameznik, ki bo na Instagramu objavil fotografijo, posneto v pop up trgovini adidas TERREX, in jo označil z @adidasTERREX, @citypark_ljubljana in ključnikom #adidasTERREX, se bo potegoval za privlačno nagrado – izdelek po izboru v pop up trgovini, s katerim boste na neuhojenih poteh še bolj drzni.

Pohitite, nagradna igra traja od 24. septembra do vključno 6. oktobra, pop up trgovino pa lahko obiščete vsak dan vse do 15. oktobra.
Ne spreglejte