testenine črvi odpoklic Svet24.si

Odpoklic izdelka: Na trgovskih policah so se ...

jasna-kuljaj Svet24.si

Jasna Kuljaj sprejela novo vlogo programske ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

delovna-akcija, družina-markovec Njena.si

Delovna akcija v vasi Ljubno: Majhna skupnost z ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
0 12.01.2018 12:35:03

TOSCA BEAT ustvarila pesem za dogodek UEFA Futsal Euro 2018 (video)

Skupina TOSCA BEAT je za dogodek UEFA Futsal Euro 2018, ki se bo med 30. januarjem in 10. februarjem odvijal v Areni Stožice, ustvarila nov single z naslovom Let's get going (Masters of Skills). S pesmijo bo skupina nastopila tudi na otvoritveni slovesnosti prvenstva 30. januarja v Stožicah, za katero načrtujejo poseben performans v sodelovanju s plesalci, akrobati in futsal igralci.

Pesem, ki je namenjena največjemu športnemu dogodku v Sloveniji v letošnjem letu, govori o tistih posebnih odločilnih trenutkih, ki so prisotni tako v športu kot v življenju: »Besedilo govori o situaciji, ko stojiš pred pomembnim trenutkom, ki bo morda celo odločilen za tvojo nadaljnjo kariero, življenjsko pot. Tvoj um nori, po glavi ti rojijo misli, ki skušajo omajati tvojo trdno voljo. Nekje zadaj se pojavi dvom. Takrat se spomniš vseh naporov, ki si jih vložil v to kar počneš. Spomniš se odrekanja, truda, bolečin, padcev, pa tudi veselja in nepopisne sreče. In ti spomini ti dajo moč in zagon, da poletiš v zanosu. Pred seboj zagledaš cilj in veš, da je pred teboj ravna pot navzgor. To je tvoj trenutek. Takrat si rečeš: Gremo! Zmagaj!«

Tako so nastanek pesmi opisale operne pevke iz skupine TOSCA BEAT - Eva Pavli, Urška Kastelic in Zala Hodnik, ki so tudi avtorice pesmi. Aranžna pesmi so pevke ustvarile skupaj s producentom novega singla, JAMirkom, ravno tako članom skupine. Glasbo je napisala Eva Pavli, ki je z Luko Kastelicem napisala tudi besedilo.

Članki iz rubrike