favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 19.10.2018 12:10:07

VELIKA AFERA! Selektor odšel zaradi NOČNEGA VESELJAČENJA TEH 7 NOGOMETAŠEV po porazu!

Slovaško pretresa največji škandal v zgodovini države.

Naši dobri znanci iz zadnjih kvalifikacij, v kateri je Slovenija varovance selektorja Jana Kozaka najprej premagala 1:0 v Stožicah, nato pa z njimi 0:1 izgubila ključno tekmo v Trnavi, so se znašli v velikanskih težavah. Omenjeni selektor Kozak je namreč odšel s položaja, potem ko se mu je zdelo nedopustno obnašanje sedmih reprezentantov na čelu z velikim zvezdnikom Interja Milanom Škrinjarjem in sinom nekdanjega selektorja Vladimirja Weissa.

Poleg njiju so bili vpleteni še Martin Dubravka, Norbert Gyömber, zvezdnik Celte Stanislav Lobotka, Lubomir Šatka Michal Šull, ki so po porazu 1:2 v Trnavi proti velikim rivalom Čehom odšli "proslavljat" poraz v nočno življenje. Privoščili so si pošteno veseljačenje, selektor pa tega ni mogel prenesti in se je odločil za odhod. "Zelo me je prizadelo. Bilo je, kot bi kdo pljunil name, kot bi dobil udarec v obraz," je dejal ob odstopu. 

"Lahko bi se pretvarjal, da jih nisem videl. Lahko bi jih vrgel iz reprezentance - ampak ali bi jih res lahko? To so igralci vrhunske kakovosti in Slovaška jih potrebuje. Zato sem naredil edino logično potezo in se za slovo odločil sam. S to ekipo ne bi mogel več delati," je še poudaril in obveljal za zelo častnega moža. 

Članki iz rubrike