Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 15.11.2018 10:34:37

HUDE OBTOŽBE na račun Drave! NASTJA ČEH: Iz tega kluba me NE MORE NAGNATI NIHČE

Martin Metelko
Vroče dogajanje v ptujskem drugoligašu.

Že nekaj časa je nemogoče preslišati namigovanja o tem, da razmere v Dravi naj ne bi bile najboljše, strasti v najstarejšem slovenskem mestu pa je dodatno razvnel oče igralca Ignacia Cuffara, ki se je obrnil na uredništvo spletne strani mariborinfo.com

"Mojemu sinu ne morem pomagati. Delajo mu veliko psihološko škodo in kot oče sem zelo zaskrbljen, saj ni dobil plače že šest mesecev," se je glasilo zaskrbljeno sporočilo Cristiana Cuffara. "Kot oče sem zelo zaskrbljen. Sploh ne gre za denar, ampak za škodo in maltretiranje, ki ga povzročajo mojemu sinu. Šest mesecev je brez plače, šest mesecev je riž. Mesec preživlja s pomočjo naše kreditne kartice, ki jo odplačujemo, in s sposojanjem denarja. Klub zdaj v odgovor na zahtevke po plačilu zamujenih plač z njim še grdo ravna. Zdaj ga celo več ne spustijo v slačilnico, v zadnjih dneh so bila tudi številna ponižanja in provokacije," pravi oče 22-letnega nogometaša, ki naj bi se obrnil tudi na Nastjo Čeha, a ta po neuradnih informacijah Mariborinfo naj ne bi več imel vstopa v klub, dobesedno naj bi ga nagnali, slovo nigerijskih vlagateljev je po teh navedbah menda vprašanje časa.

Se torej na Ptuju obeta pogorišče? Za omenjeno spletno stran se je oglasil Nastja Čeh. "Vse, kar pišete, vse, kar vam govorijo, je laž! Navedbe niso resnične. Šest mesecev brez plače? To ni res! Da jejo riž? Jaz tudi jem riž in  je dobra hrana, jeste ga verjetno tudi vi! Drži, imeli smo nekaj težav. Do nekaterih igralcev imamo poravnane obveznosti, pri nekaterih pa gre za zamudo ene in pol plače. Nikakor torej šest mesecev,« je pojasnil nekdanji slovenski reprezentant in dodal, »da nisem več igralec Drave, sem pa njen direktor in trener mlajših selekcij."

Kaj pa govorice o tem, da so ga nagnali slačilnice in mu prepovedali vstop v klub? "Nihče me ne more nagnati iz tega kluba. Nikoli! Vsaj dokler so Nigerijci zraven. Ostajajo v klubu, to vam zagotavljam. Če bi vi vložili pol milijona evrov, bi se samo tako na hitro umaknili? Z Nigerijci imamo podpisano pogodbo vse do leta 2021 in vložek ni majhen, cilji so veliki," je odvrnil Nastja Čeh in razkril, da bo podrobnosti predstavil na petkovi tiskovni konferenci.

Članki iz rubrike