Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 10. 2018,
7.53

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28

Natisni članek

liga NHL Anže Kopitar Anže Kopitar Los Angeles Kings New York Islanders

Petek, 19. 10. 2018, 7.53

5 let, 6 mesecev

Liga NHL, 18. oktober

Ne gre in ne gre: hud poraz Kraljev, ki so se morali znajti brez Kopitarja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,28
Jonathan Quick | Po petih tekmah premora zaradi poškodbe se je v vrata Kraljev vrnil prvi vratar Jonathan Quick, a tudi to ni pomagalo. Los Angeles Kings so zabeležili tretji zaporedni poraz. Anže Kopitar je zaradi bolezni tekmo izpustil. | Foto Getty Images

Po petih tekmah premora zaradi poškodbe se je v vrata Kraljev vrnil prvi vratar Jonathan Quick, a tudi to ni pomagalo. Los Angeles Kings so zabeležili tretji zaporedni poraz. Anže Kopitar je zaradi bolezni tekmo izpustil.

Foto: Getty Images

Hokejisti Los Angeles Kings so slabo vstopili v novo sezono severnoameriške lige NHL. Tokrat so Kralji v domačem Staples Centru vpisali še tretji zaporedni poraz. Gosti New York Islanders so v Kaliforniji namreč slavili visoko zmago s 7:2. Kapetan Kraljev Anže Kopitar tokrat zaradi bolezni ni stopil na led, kar je bilo prvič po 18. januarju 2017.

Anže Kopitar je manjkal zaradi bolezni, s čimer je prekinil niz 126 odigranih zaporednih tekem za Kralje. Se je pa zato v vrste Kraljev po petih tekmah premora zaradi poškodbe vrnil prvi vratar Jonathan Quick, a to jim ni pomagalo, da bi našli pot do zmage. Iz vrat je šel nekaj manj kot deset minut pred koncem tekme, ko je iz 29 strelov gostov dopustil šest zadetkov. Strelca za domačo ekipo sta bila Tyler Toffoli in Jeff Carter.

Valtteri Filppula je zadel dvakrat in Otočani so po dveh zaporednih porazih tokrat zmagali. Filppula, Matt Martin, Leo Komarov in Andrew Ladd so vsak dosegli zadetek v tretji četrtini, med strelce za goste pa sta se vpisala še Casey Cizikas in Josh Bailey. Vratar Robin Lehner je zbral 28 obramb.

Plošček je na led prinesel švedski nogometni zvezdnik Zlatan Ibrahimović, ki svoje nogometne izkušnje vnovčuje v nogometnem klubu Los Angeles Galaxy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We can do whatever we want #venom

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Lestvica

Preberite še:

Washington
Sportal Prvaki v ligi NHL so si skočili v objem šele v podaljšku #video
Ne spreglejte