FILM

Jim Carrey se vrača pred kamere

Paparaci so igralca ujeli med snemanjem nove serije Šaljenje. Moči je spet združil s francoskim režiserjem Michelom Gondyjem.
Fotografija: Jim med snemanjem
Odpri galerijo
Jim med snemanjem

V zadnjem obdobju je Jim Carrey močno omejil svoje nastope v medijih. Ni skrivnost, da je za njim nekaj težkih let, potem ko se je zapletel v sodni proces zaradi obtožb, da naj bi zakrivil smrt svojega dekleta − to je bila neumnost, saj je dekle trpelo za duševno stisko in zagrešilo samomor. Tragedija iz zasebnega življenja je močno obremenila tudi njegovo filmsko kariero, kjer se je začel oklepati bolj resnih, celo melodramatičnih vlog, čeprav je veljal za enega največjih komikov vseh časov.

Zaslovel je z likom detektiva Acea Venture.
Zaslovel je z likom detektiva Acea Venture.

V torek so paparaci 56-letnega zvezdnika ujeli v kalifornijskem Studio Cityju med snemanjem novega projekta. S fotografij je razbrati, da gre znova za komedijo, saj je Carrey pokal najrazličnejše grimase, medtem ko je škropil z vrtno cevjo. Kaj točno snema, ni jasno, najverjetneje gre za novo serijo z naslovom Kidding (Šaljenje). Ta projekt Showtima je napisal Dave Holstein, režiral ga bo Michel Gondy, skupno bo obsegal deset nadaljevanj. Holsteina najbolje poznamo po svetovni uspešnici Weeds (Trava). No, francoski režiser in Carrey sta že sodelovala daljnega leta 2004 pri megauspešnici Eternal Sunshine of the Spotless Mind (Večno sonce brezmadežnega uma). Za nameček bodo nastopili še Catherine Keener, Frank Langella in Judy Greer.

Serija naj bi se vrtela okoli Jeffa, ki ga upodablja Carrey, ki je ikona otroškega programa, žarek prijaznosti in modrosti za mladino in zgleda za starše, ki so pripadniki njegove generacije. Trenutno vodi več milijonov vredno podjetje. Njegovo življenje se zapleta, ko mu začne razpadati družina, ki jo sestavljajo žena, dva sinova, sestra in oče. Nesrečni Jeff se ne znajde v tovrstni situaciji, ki vse bolj uhaja izpod nadzora. Kot zanimivost velja omeniti, da je med producenti tudi Jason Bateman.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije