Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 14.12.2017 17:17:00

MOJSTER JAKA! Ali spiš mirno, Saša Đorđević?! (video)

Profimedia
Bila je to še ena sijajna predstava Jake Blažiča, ki ne hladi cevi. Na četrtkovi tekmi evropskega pokala je bil znova prvi strelec večera, podpisal pa se je tudi pod potezo tekme, trojko v slogu Saše Đorđevića.

Ko je govora o slovenskih gastarbajterjih, ki si kruh služijo na Pirenejskem polotoku, je seveda v ospredju fenomen po imenu Luka Dončić. Slovenski supertalent iz tedna v teden, iz tekme v tekmo navdušuje s svojimi predstavami in potezami, pa nam po počasi že zmanjkalo superlativov. A Dončić ni edini, sijajno se je v svojem novem klubu MoraBanc Andorra znašel tudi Jaka Blažič.

Veliko pove že podatek, da je 27-letni Gorenjec trenutno šesti strelec španskega prvenstva, tudi v evropskem pokalu pa je pogosto prvi strelec svoje ekipe. Nič drugače ni bilo v četrtek, ko je bil s 15 točkami prvi strelec obračuna z zagrebško Cedevito. Moštvo iz Andore je z 78:71 premagalo zagrebško zasedbo, avtor poteze tekme pa je bil prav Blažič. Bila je to nora trojka v izdihljajih prve četrtine. Ali spiš mirno, Saša Đorđević?!

Članki iz rubrike