požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 21.01.2018 13:58:52

Bivši kapetan Olimpije spregovoril o PRAVI NOČI MORI: Goltal sem TABLETE in zapravil toliko DENARJA, da bi si lahko kupil avto!

Nikola Miljković
Za Bobanom Jovićem je katastrofalno obdobje.

In vendarle je tudi zanj posijalo sonce! Boban Jović se je vrnil na treninge svojega poljskega kluba Slaska, in to po dolgih mesecih bolečega, napornega in predvsem sila dolgotrajnega okrevanja. Nekdanji kapetan Olimpije je nazadnje igral 25. avgusta, potem ga ni bilo več v kadru Vroclavčanov. Ne, ker  nanj ne bi računali, kriva je bila poškodba. Huda, zelo huda. Tako huda, da so na Poljskem nekateri namigovali, ali bo Jović sploh še igral nogomet. No, zdaj je okreval, a hkrati priznal, da je bilo vse skupaj podobno pravi nočni mori.

"Na koncu se je po podrobnih zdravniških pregledih izkazalo, da nimam le vnete ahilove tetive, ampak tudi strgano vez. Klubski zdravnik mi je dejal, da pozna kar nekaj nogometašev, ki so zaradi istih težav celo končalo kariere. V Sloveniji sem odšel na nevroterapijo, vse to sem plačal iz svojega žepa, saj nisem hotel obremenjevati kluba, h kateremu sem le posojen," je pripovedoval desni bočni branilec in nadaljeval: "Nočem govoriti o stroških, toda zapravil sem toliko, da bi si lahko kupil več kot soliden avto. Soigralci iz Slaska so trenirali in igrali, jaz pa skakal od zdravnika do zdravnika. In, ko je bilo najhuje, vročičen goltal tablete. Tako zelo je bolelo!"

Značke: boban-jović, slask

Članki iz rubrike