Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

ru
ru
9 21.01.2018 09:48:05

Veselin Vujović razkril UMAZANE nemške igrice: Vratar njihove reprezentance je SODNIKA vlekel za rokav in ga silil, naj ...

www.alesfevzer.com
Med športnimi navdušenci še vedno odmevajo dogodki s prvega dela, v prvi vrsti sodniške odločitve, ki so zaznamovale tekmi Slovenije z Makedonijo in Nemčijo.

V središču pozornosti celotne drame in zapleta se je znašel karizmatični selektor Slovenije Veselin Vujović, ki je na svojevrsten način opozoril na krivico, ki se je na tekmi z Nemčijo godila Sloveniji, tako da je stopil med vratnici gola in želel braniti sedemmetrovko, ki sta jo po izteku tekme v korist Nemcev dosodila litovska sodnika. 

Za srbske medije, natančneje za Novosti.rs, je Vujović zelo slikovito opisal dogajanje v tistih zelo vročih minutah: "Samo če fizično oviraš nasprotnika, da vrže žogo v zadnjih 30 sekundah tekme, je to sedemmetrovka in rdeč karton. Moj igralec se jih ni niti dotaknil, sodnika pa sploh nista vedela, kakšno je pravilo. Vzeli so nam 1000 do 2000 evrov za pritožbo, nato pa nam rekli, da nimamo pravice, da se pritožimo. Vratar Nemcev je sodnika vlekel za rokav in ga silil, naj pogleda posnetek. Direktor njihove reprezentance je prišel na igrišče, kjer je zanj prepovedan pristop, vršil je pritisk. In potem se Slovenija ne more pritožiti. Vem, da ne morejo razveljaviti tekme, toda korektno bi bilo, da bi priznali napako, suspendirali sodnika, ne pa da je izpadlo, da Vuja samo joka."

Članki iz rubrike